Aдријана и Марко у Дизниленду

Агенције
Aдријана и Марко у Дизниленду

Супруг једне од најљепших свјетских манекенки Aдријане Лима српски кошаркаш Марко Јарић извео је своју породицу на цјелодневни излет у Дизниленд.

Марко и Aдријана Лима имају троипогодишњу кћерку Валентину, коју су овај пут ријешили да обрадују путовањем у Дизниленд како би упознала неке од јунака насталих у машти чувеног Волта Дизнија.

Очигледно су све троје уживали, а Марко је на свом “Твитер” профилу поставио породичну фотографију на којој се њих троје друже са чувеном Мини, али и још једну гдје се налази у загрљају цртане јунакиње уз духовит коментар “Полако, бре, Мини. Знам да си срећна да ме поново видиш, али ја сам се оженио у међувремену”.

Aдријана и Марко, осим Валентине, имају и кћерку Сијену која је рођена у септембру прошле године. Славни пар се вјенчао 14. фебруара, на Дан заљубљених, 2009. године, на приватној церемонији у Џексон Холу у држави Вајоминг, а у вези су од 2006. године.

- Откада се Валентина родила много сам одговорнији и другачије гледам на свет и живот. Рођење детета тотално промени приоритете. Задовољан сам што сам постао отац у правом периоду - рекао је Марко Јарић.

Aдријана је више пута говорила да је мајчинство за њу испред свега и да са супругом, кошаркашем Марком Јарићем планира велику породицу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана