Аделино ретро вјенчање

Aгенције
Аделино ретро вјенчање

Пјевачица Адел и Симон Конецки вјенчаће се крајем јула у цркви на селу, поред енглеског Сасекса. Прославу ће организовати у њиховој кући, а цијела церемонија ће бити у стилу педесетих година прошлог вијека.

- Адел не жели да претјерује, позвали су само породицу и најближе пријатеље. Јеловник ће бити једноставан, са специјалитетима домаће британске кухиње - рекао је пријатељ славног пара.

Иако се шушкало да се пјевачица у тајности удала за Симона Конецкија, гласине нису биле тачне.

Пар се договорио о детаљима свадбе, али одлучили су да их сакрију од јавности. Адел и управник хуманитарне организације “Дроп4Дроп” у октобру прошле године постали су родитељи синчића Ангела.

Пјевачица се додатно прославила када је прошле године снимила пјесму за нови филм о Џејму Бонду “Скајфол”. Популарни глумац Данијел Крејг, који тумачи лик Бонда, гостујући у једној америчкој телевизијској емисији изјавио је да је Адел изабрана због предивног гласа. “Скајфол” је њена прва нумера послије албума који је објавила 2011. године и који је постигао вишемилионску продају.

За разлику од Адел, којој је Ангел прво дијете, Сајмон Конецки из брака са Клари Фишер има петогодишњу кћерку. Пјевачица је више пута говорила да јој њен партнер посвећује велику пажњу и да је захваљујући њему успјела да преброди операцију.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана