Адел дјелимично оглувила на лијево ухо

GS
Адел дјелимично оглувила на лијево ухо

Британска поп пјевачица Адел изјавила је данас да је дјелимично изгубила способност да чује на лијево ухо због бактеријске инфекције.

"Имам упалу уха и прилично је лоша, никада раније нисам то имала. То је најболнија ствар коју сам икада имала - боли више од порођаја. То је ријетка бактерија која се преноси водом и веома је тешко лијечити", рекла је Адел током свог концерта у Цезар палати у Лас Вегасу, преноси Сан.

Навела је и да је неколико дана узимала погрешне антибиотике, али да су јој љекари коначно дали праве.

"Било је тренутака када сам хтјела да једноставно одсјечем ухо. Више ме не боли, што је одлично, али сам мало глува на лијево ухо", навела је пјевачица.

Британски лист наводи да се Адел заразила током десетодневног боравка у Њемачкој у августу.

Адел је такође на интернету подијелила снимак емотивног загрљаја са колегиницом Селин Дион коју је уочила у публици у Лас Вегасу.

На видео снимку који кружи интернетом, Адел изводи своју пјесму "When We Are Young" када је пришла Дион, која је сједила у бочној ложи.

Двије пјевачице су заплакале након што су размијениле неколико ријечи током загрљаја. У једном тренутку, Дион је држала Аделино лице у рукама.

Дион је пољубила Аделину руку пијре него што се растала од ње, а затим се Адел вратила на бину и наставила извођење пјесме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана