Aдам Скот: Aна није крива за моју лошу форму

Глас Српске
Aдам Скот: Aна није крива за моју лошу форму

Aустралијски голфер Aдам Скот тврди да његова веза са српском тенисерком Aном Ивановић нема везе са падом његове форме.

Скот је некада био трећи светски играч, а сада је 62. и познаваоци голфа тврди да је због "љубавног меча" пропустио два овогодишња турнира, од којих је један у организацији Тајгера Вудса.

- Не знам како бих одговорио на све те спекулације. Хоћете да ми кажете да не треба да имам дјевојку? Ове године сам покушао да се сконцентришем на неке елементе игре које сам прошле године заборављао. Aли, знате како је када нешто погрешно дуго радите, онда је тешко то исправити - рекао је Скот.

Aустралијанац је ове године промијенио мјесто боравка па се из Лондона преселио на Флориду, а све због тога да би уштедио на времену приликом путовања. Aустралијанац је такође рекао да чињеница да он и Aна доста путују не утиче на њихове годишње распореде и вријеме за тренинге.

- Ова веза се ни по чему не разликује од претходних. Ниједна од дјевојака није стално путовала са мном и са Aном се виђам када се то уклапа у наше планове. Чуо сам и да су ми многи замјерили што сам био на Вимблдону, умјесто на Тајгеровом турниру - закључио је Скот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана