50 нијанси сиве: За сцене бичевања Дакота тражила дублерку

Агенције
50 нијанси сиве: За сцене бичевања Дакота тражила дублерку

С обзиром на то да није љубитељка садомазохистичких игрица, глумица Дакота Џонсон, која тумачи главну женску улогу у еротском филму "50 нијасни сиве", тражила је да је у једној од секси сцена замјени дублерка.

"Ту је тај крупни кадар моје задњице коју Греј удара каишем. Заправо није моја, већ дублеркина, јер ја не волим да ме ударају по задњици", изјавила је млада глумица гостујући у америчкој ТВ емисији "Entertainment Tonight".

Ни њен партнер у филму Џејми Дорнан нема садомазохистичких склоности.

"Пријје филма нисам ништа знао о садомазохизму. Морао сам доста тога да научим будући да играм 'експерта'", навео је он у интервјуу за BBC.

О јунаку филма Кристијану Греју тридесетдвогодишњи глумац нема неко нарочито мишљење - "бизаран је и помало имбецилан".

"Свакако није обичан човjек. Веома је компликован и стално у скукобу са самим собом. Волим ту врсту улога, занимљиве су ми", објаснио је Дорнан.

Филм "50 нијанси сиве" постиже велики успjех на биоскопским благајнама широм свијета, а у Србији га је закључно са недељом видио 62.361 гледалац, што је више од отварања филма "Монтевидео, видимо се!", који је био рекордер на нашој територији, као и више од великих интернационалних хитова попут серијала Хобит, који је до сада држао рекорд међу страним филмовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана