23 године, стално у топлесу, Шакири "трн у оку": Ко је Пикеова нова дјевојка?

ГС
Foto: Инстаграм

Фудбалер Жерард Пике недавно је снимљен с 23-годишњом студенткињом Кларом Марти на фестивалу у Каталонији, а многе занима ко је његова нова дјевојка.

Клара је прва дјевојка с којом је Пике виђен у јавности након раскида 12-годишње везе с пјевачицом Шакиром (45), с којом има два сина.

Атрактивна плавуша студира односе с јавношћу и живи у Барселони.

Тhe Sun наводи да Клара ради за Пикеову филмску и ТВ продукцијску фирму Космос, надзирући посебне догађаје. Клара на свом Инстаграму објављује атрактивне фотографије те често позира у доњем вешу, али и у топлесу.

Шакира наводно није задовољна што се Пике појавио у јавности с Кларом, пише Дејли Мејл. Извор близак Шакириној породици тврди су фудбалер и пјевачица имали договор како се неће појављивати у јавности с новим партнерима током прве године од раскида.

Према причи папараца Хордија Мартина за шпански Маг, фудбалер се свим силама труди да разбјесни Шакиру па се с новом дјевојком намјерно појављује на мјестима на којима би могао да сретне пјевачицу, а посјећују и мјеста за која зна да би их на њима неко могао да их види и дојави то Шакири, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана