110.000 пријатеља порно-звијезде у тешкој депресији

Глас Српске
110.000 пријатеља порно-звијезде у тешкој депресији

Некадашња холандска порно-глумица Боби Еден обећала је да ће орално задовољити све своје "пријатеље" на друштвеној мрежи "Твитер", чији се број уочи финала са Шпанијом попео на невјероватних 100.000, уколико "лале" освоје титулу свјетског првака. Не треба ни говорити какво је разочарање наступило послије пораза изабраника Брета ван Марвијка.

Холанђанка је обећање дала послије чудесног тријумфа њених сународника над Бразилом (2:1) у четвртфиналу СП, а у том је тренутку имала око 5.000 фанова на "Твитеру". Већ је тада знала да ће јој за евентуално испуњење оралног задовољства својих "пријатеља" требати помоћ колегиница, па је за операцију кодног имена "Екипа БЈ" ("Team Blowjob") ангажовала Вики Вет, Мис Хибрид и Габи Квинтерос. Ниједна од њих, укључујући и организаторку, није ни слутила да ће се број фанова Боби Еден на "Твитеру" повећати чак до 110.000 уочи великог обрачуна са Шпанијом, али дјевојке су могле одахнути у 116. минуту финалног двобоја, када је Aндрес Инијеста погодио мрежу голмана Мартина Стекеленбурга.

Драматичан крај снова о трофеју свјетског првака са сузама су дочекали навијачи у Холандији, али још је већа туга, чак и депресија, завладала међу фановима Боби Еден, који су били фрустрирани расплетом финала СП.

"О, не", био је један од најчешћих твитова на профилу, уз бројне погрде на рачун Шпаније и Инијесте, а неки су имали и конструктивне приједлоге.

- Могли бисмо ово поновити за двије године када се игра Европско првенство у Пољској и Украјини - написао је неименовани фан Боби Еден, која се огласила са неколико порука послије пораза у финалу.

- Стварно сам разочарана, ваљда ћемо имати више среће други пут! Екипа БЈ је закон! Хвала свима, баш нам је било забавно - стоји на завршетку поруке, уз обећање да ће измислити неку утјешну награду - написала је Еден.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана