Звијезде откривају да ли сте безнадежни романтичар

ГС
Звијезде откривају да ли сте безнадежни романтичар

Будући да су водени знакови на гласу као најемотивнији, можда бисте помислили да ће сва три бити на попису највећих романтичара, међутим, вјеровали или не, на овом попису нашао се један неочекивани ватрени знак.

Иако ватрени знакови могу скакати из једне авантуре у другу невјероватном брзином, тај знак је на гласу као безнадежни романтичар.

Бик

Иза грубе спољашности и унутрашњости која не трпи игрице, бик увијек сањари о романтици. Ово је хороскопски знак којим влада Венера - планета љубави и љепоте, што значи да бика привлаче све љепше ствари у животу, а романтика је једна од њих. Ако сте у вези с биком, обасуће вас поклонима, ушушкати вас у удобност свог дома и често ће вас масирати да се потпуно ослободите стреса. Ипак, ниједан знак није сензуалнији од бика, пише StyleCaster.

Лав

Можда нисте очекивали лава на попису најромантичнијих знакова хороскопа. Под владавином Сунца, лав највише воли да обасипа особу коју воли добром енергијом и позитивним вибрацијама. Било да вас хвале или инспиришу да се изразите, лав ће вас увијек подстицати да пригрлите своју романтичну страну. Ако сте у вези с лавом, припремите се на грандиозно исказивање привржености због којег ће сви бити љубоморни на вашу везу.

Вага

Ваге највише од свега воле процес удварања и заљубљивања дан по дан. Заправо, ако су предуго саме, почеће да се осјећају нервозно. Када су на дејту, оне доминирају односом јер нико не разумије правила љубавне игре боље од њих. Под владавином Венере, овај хороскопски знак тежи искрицама које врцају када се двоје људи невјероватно заљуби једно у друго. Ваге су природне кокете које увијек имају “малу црну књижицу”, али кад су заљубљене - стварно су одане и привржене.

Рибе

Ниједан хороскопски знак није тако опсједнут романтиком као рибе. Уосталом, рибе су синоним за маштање и алтернативну стварност, а цијела поента романтике је учинити живот чаробнијим. Ако сте у вези с рибом, навикните се на слатке романтичне порукице, предуга мажења и разговоре о осјећањима. Оне се не боје да повремено одлутају из стварног свијета, а када је риба заљубљена у вас, стварност вам се чини много подношљивијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана