Звијезде о љубави до 20. маја: Водолијама ново познанство, а некоме слиједи тајна веза

Г.С.
Звијезде о љубави до 20. маја: Водолијама ново познанство, а некоме слиједи тајна веза

Планета љубави, Венера, налази се тренутно у Раку гдје благонаклоно дjелује на Ракове, Рибе, Шкорпије, Бикове и Дјевице.

Ован

 маћете прилике да упознате барем једну заиста посебну и привлачну особу због које ће вам срце заиграти. Ви обично свима прилазите пријатељски и лако вас је инспирисати на романтично фантазирање, што све онда додатно распаљује ваше емоције.

Бик

Изгледа да ћете имати разноврстан и узбудљив друштвени живот у наредном периоду. Развићете романтична осећања за неког из круга пријатеља. Ако се то не деси само од себе, биће довољно да изађете у већем друштву и лако ћете наћи прилику за љубав.

Близанци

Ви сте у изражавању љубави више ментални него физички тип особе, али то ће се у овом периоду промјенити. Физички контакт ће вам бити јако битан и бићете у потрази за тим да доживите нешто физички интензивно.

Рак

 Уживаћете позитивне планетарне утицаје који ће допринети томе да остварите напредак у љубавном животу. Лако ћете моћи да разријешите било какав проблем у већ постојећем односу кроз пријатну комуникацију.

Лав

Ово је вријеме за љубав за све припаднике знака, јер сада лако можете наћи идеалног партнера за себе. То ће бити неко ко је наглашено шармантна и физички привлачна особа, а опуштена атмосфера ће доприњети лаком успостављању блискости.

Дјевица

У наредном периоду ћете сигурно имати прилике да искусите љубав. Ваша чула и емоције ће се пробудити и можда ћете ући у везу. Могуће је да ће та веза бити тајна или ће пак бити с неким ко је далеко и с ким можете имати само платонску везу.

Вага

Пред вама је сјајна седмица у којој ћете сигурно доживјети узбудљиве моменте и пријатне тренутке са неким ко вам се допада. Сви ће бити заинтересовани за вас, дивити вам се, а ви ћете бити савршено кокетни и неодољиви.

Шкорпија

Бићете заинтересовани за неког ко је познат, успјешан, на добром гласу или популаран. Ако сте већ у вези, можда ће ваш партнер добити признање, награду, или доживети успјех, што ће вам импоновати.

Стрелац

 Наредне седмице постоји велика могућност да се заљубите у неког ко је млађи од вас, можда и значајно млађи. Такође, може се десити да вам се допадну две особе и да не будете у стању да се одлучите за само једну.

Јарац

Иако сте трпјели негативне планетарне утицаје у љубавном животу, примјетићете да се све мијења набоље. Наредне седмице ће то такође бити изражено. Лако можете остварити значајно познанство или чак везу, јер ћете бити потпуно отворени за љубав.

Водолија

Припадницима знака ће наредна недјеља пружити шансу да нађу љубав на неком мјесту забаве или забавном догађају. Свакако ћете излазити више него иначе јер ће се прилике саме наметати.

Рибе

Изгледа да ћете једва чекати да одете на посао сваког дана зато што ће вас тамо чекати неко ко вам се допада. Због тога ће вам сваки дан бити узбудљив и ништа вам неће бити тешко када је у питању обављање свакодневних задатака, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана