Зодијак: како ћете дочекати Нову 2014?

прва.рс
Зодијак: како ћете дочекати Нову 2014?

Сунце и Мјесец, који је млад, али преблизу Сунца у чврстом загрљају Меркура и Плутона, дају велики потенцијал да се ова ноћ памти, по јаким емоцијама, или необичним доживљајима.

Нека нам жеље буду скромне, а поклони раскошни. Будимо достојни насљедници добрих одлука предака и ослонац будућим нараштајима.

ОВАН

Желићете да дочекате Нову годину са шефом, угледним колегом, у друштву усљешних особа, како бисте осјетили њихову енергију и пренијели је у свој наступ. Тај план ће вам успјети ако нађете мјеру између несимпатисања ауторитета и сервилности. А ако то и не успије, увијек су вам ту родитељи који су баш жељни да са вама проведу ову ноћ, задубљени у успомене из заједничког живота.То вам може чак и пријати, ако прихватите приче уз дозу шале на свој рачун.

БИК

Пуни сте идеја о дочеку Нове године, а увођење страних, лијепих обичаја у рутину ваших прослава биће вам права инспирација. Музика мора бити усклађена са жељама гостију, нема гледања филмова, нити занемаривања саговорника.Могуће је да вам најлуђу ноћ улепшају пријатељи ваших пријатеља који су странци,или живе у иностранству. А трпезу ће красити оригинални специјалитети којима као да желите пропутовати свијет, у томе ћете нарочито уживати.

БЛИЗАНЦИ

Извесно је да ћете без плана, у посљедњем тренутку одлучити и где и с ким ћете дочекати 2014. годину,али није вам први пут. Особа која је скоро ушла у ваш живот, а имате јако високо мишљење о њој ће вас почаствовати својом жељом да све планове одложи и са вама проведе ову ноћ. Пазите на понашање,будите природни, али не неумјерени у јелу и пићу, утисак је јако важан, јер ова особа са вама жели нешто више од дочека Нове године.

РАК

Најбоље ће се осјећати Ракови у браку, или стабилној вези. Они ће прихватити много тога што партнер има да им каже, они ће се покајати због неких грешака из прошлости,или опростити вољеној особи неке пропусте. Биће излива страсти, великих ријечи и великих планова. Није лоше ни Раковима који су слободни, пошто само треба да се јаве особи која једва чека на овај позив, ако нису загубили број телефона, а ако јесу, позовите пријатеља који све зна и све познаје.

ЛАВ

Толико сте окупирани послом да ћете се у пролазу сјетити да треба да дочекате Нову годину. Биће то стално друштво, особе на које увијек можете рачунати, а напорно угађање онима са којима имате само културне односе, вам никако неће пријати. Обуците се удобно, не претјерано гламурозно, строго елегантно, пустите вјечито популарну музику, или се распиштољите уз народну, стару музику и бар ову ноћ заборавите на планове, рачуне и обавезе.

ДЈЕВИЦА

Мада ви иначе не губите главу у љубави, за дочек Нове године ћете је изгубити и то на један, готово филмски начин. Толико страсти и жеље да будете са вољеном особом, да освојите потенцијалног партнера, играте уз латино музику, обучете вамп одјећу, ваши пријатељи, а ни ви, дуго нисте видјели. Бићете причљиви, пуни хумора и центар забаве, мада сте иначе доста неупадљив лик на забавама. Јешћете са уживањем и памтићете своју трансформацију која вас је опустила.

ВАГА

Мада се све чешће питате да ли ви себи постављате ограничења, или ограничења проналазе вас, за дочек Нове године ћете се осјећати дивно само у уском кругу ваше породице, а у поноћ ћете пожељети нов и лепши дом и да будете заједно неограничен период.Храбрима и Бог даје, па немојте само жељети, него и покушајте да искористите велике пословне могућности које долазе и испуните жељу из ове ноћи. Ни у кући не будите у пиџами, осјетићете се лепше,ако сте дотјерани.

ШКОРПИЈА

Сатурн вам је тренер више од годину дана,а ова ноћ вам нуди савез његовим домаћином. Толико ћете бити енергични да ћете сјајно и беспријекорно организовати дочек Нове године, изабрати друштво, заблистати у свему што радите.Ако вас нису знали као особу завидних кулинарских,или организационих способности, сада хоће. Ни упадљиве боје, нити сувише украса, неће вам требати, ви ћете зрачити самопоуздањем, а блиске особе ће бити поносне.

СТРИЈЕЛАЦ

Вама пријети толико расипање новца на поклоне и еуфоричне куповине, као да послије ове ноћи нећете имати прилике да у нечему уживате. Припазите на новчаник, јер ћете послије посјете омиљеним бутицима и продавницама, имати идеју да су вас опљачкали. Дакле, лакше са трошењем. Не будите изненађени, ако добијете вредан поклон од неког од кога то не очекујете. Бићете оличење космополитског духа јер ћете покушати да окупите потпуно различите особе.

ЈАРАЦ

Ви сте ове ноћи домаћин, а сви вам долазе у госте. Чак и ако нисте код своје куће, држаћете ствари у својим рукама. Добар укус и фине манире ћете показати у свему што радите. Бићете господар ситуације и сви ће вам се дивити, било због ваше успјешности, или снаге воље. Ви сте природан узор, па ћете бити прави џентлмен, или дама ове ноћи.Како би све било савршено, не позивајте особе које воле хаотичне проводе, мораћете их отпратити кући.

ВОДОЛИЈА

Ви сте оличење особе која живи за будућност и у будућности, али ће вас у најлуђој ноћи мучити носталгија, а све ће вас подсјећати на вашу прошлост. Избјегавајте мјеста и друштво које ће вас потапшати по рамену и питати за бившу, или бившег. Учините оно што никада не чините, ставите до знања особи коју волите колико желите да будете срећни заједно. Обришите све несугласице водолијанском чаробном гумицом и почните из почетка.

РИБЕ

Не знате шта ћете прије пожељети и коме прије честитати Нову годину.Толико љубави за цио свијет, а само једна ноћ... Подјелите своју радост са онима који знају да се радују. Вјерујте у чуда, чак и ако сте престали вјеровати у Деда Мраза. Замислите и зажмурите, а кад отворите очи, поред вас ће бити неко ко вас воли, а у рукама ћете држати симболичан поклон који говори више од хиљаду ријечи. Можда и сањате, али гдје је граница између јаве и сна, бар док долази Нова година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана