Зодијак: Чиме иритирате околину?

Б92
Зодијак: Чиме иритирате околину?

Да се разумијемо, нико није савршен. Сваки хороскопски знак има нешто чиме иритира своју околину, стога прочитајте шта је то што можда смета вашим пријатељима.

Импулсивни Ован

Овнови су људи од акције, они што пристају на било какву авантуру како би доказали да могу превазићи изазове. Због тога они нису способни да слушају, причају и створе емотивну везу. Умјесто што одвраћају себе од смислених ствари оваквим акцијама, можда би требало да се смире и посложе мисли у глави.

Бик, вјечити оптимиста

Оптимизам је дивна особина... док сте дијете. Бик мора да престане да вјерује (или да се претвара) да је све на свијету предивно и постане реалан. Јурећи лептириће, Бик ризикује да упропасти везе са људима.

Близанци превише причају

Близанци су веселе личности, али њихова прича никада нема краја. Обожавају да причају и да слушају сопствени глас док то раде, чак и када не говоре нешто много смислено. Близанци би требало да науче како да слушају, јер вам комуникативност можда помаже да нађете пријатеље, али слушање помаже да их задржите.

Промјенљиви Рак

Промјене расположења код припадника овог знака без упозорења су толико честе да се питате да није у питању биполарни поремећај. Када се ове промјене дешавају Рак ће вас уредно обавјестити шта осјећа и зашто.

Гласни Лавови

Лавови су вође, али често их ова улога може учинити врло напорним и непријатним. Врло су гласни и надобудни, што и није баш пријатељски настројена комбинација особина. Лавови често морају сами себе да утишавају како то не би радила њихова околина.

Ћутљиве Дјевице

Дјевице су тихи људи, који су обично у својим мислима. Будући да своју личност испољавају понашањем често су или стидљиве или снобови. Некада разговор не можете форсирати, али једном када крене причајте! Немојте се превише оптерећивати око тога шта ће околина мислити.

Усамљене Ваге

Вагина слабост је независност. Иако звучи као да им то улива снагу, није тако. Наиме, припадници овог знака често претјерују у самоћи да траће вријеме или остају повријеђени. Срушите зидове око себе и пронаћи ћете праву срећу.

Шкорпије потенцијрају моћ

Шкорпије воле да осјете да имају моћ. Злоупотреба те моћи је врло честа код Шкорпија, а посебно ароганција са којом је показују што је чини склоном криминалним активностима. Вратите се корак уназад и добро размислите о одлукама које доносите и прихватите чињеницу да немате супер моћи.

Стријелчеви су вјечито на седмом небу

Стријелчеви воле да су безбрижни. По природи су веома забавни, али људи око њих се не задржавају дуго када виде да их не могу смирити. Наравно да је предвидивост досадна, али свако жели неку сигурност поред себе. Не можете увијек живјети у "гyпсy" фазону.

Јарац је радохоличар

Нажалост, Јарчеви баш и не знају шта значи реч равнотежа. Када се ради о забави и послу, посао ће увијек побједити и иде кући с њим. То може да фрустрира људе у њиховој околини, јер која је поента у раду без икакве забаве?

Водолије су ексцентричне

Водолија је заиста јединствена особа и јако воли да се забавља. Живот и све проблеме које он доноси схватају веома озбиљно. Генерално код њих се ништа не треба мењати осим, можда, начина на који се адаптирају. Ако вас неко не схвата озбиљно сва ваша страст одлази у неповрат.

Рибе су патетичне

Када се заљубе, Рибе осјећају невјероватно јаке емоције! А када се веза заврши, још јаче! Рибе морају да науче како да каналишу свој емотивни бол у нешто продуктивно. То је сјајан начин да заштите себе од сломљеног срца на дуже стазе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана