Знате ли да постоји 13. знак Зодијака? То су посебни људи, провјерите јесте ли међу њима

ГС
Foto: Илустрација

Змијоноша или Ophiuchus, је званично 13. хороскопски знак.

Знак - који се налази између Шкорпиона и Стријелца и обухвата све рођене од 29. новембра до 17. децембра - не једногласно се сматра дијелом службеног зодијака. Али и даље је занимљиво учити историју иза знака и које особине личности Ophiuchus посједује. 

Личност змијоноше

Ophiuchus, буквално се преводи као "змијоноша" и симболизује људско биће испреплетано са змијом. Њихова личност има много дубине и вјерује се да су најмрачнији и најмистичнији знак до сад.

Змијоноше су генерално срећни појединци који су искрени и поштени, интелектуални и паметни, пуни харизме и креативних талената. Они су амбициозни и желе да буду на врху своје игре, али попут змије, воле да све раде у тајности.

Лако се могу прилагодити промјенама, због чега природно мрзе рутину, и потребан им је партнер који разуме њихову страст према истраживању свијета и животу. Такође су склони да буду нестрпљиви, темпераментни и осуђујући, а да притом не узимају у обзир посљедице које могу створити нездраву љубомору у односима.

Најважнији елемент успјеха у вези са змијоношом је поштовање њихове потребе да се осећају слободно и невезано, као и потребе да буду хваљени. Неко ко је интелектуалан, али срећан у „споредној улози“ најбоље одговара змијоноши.Прави партнер мора да буде снажна окосница везе, слично као и екипа филма која освјетљава глумца, пише Крстарица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана