Знакови Зодијака који су спремни да вам "забију нож у леђа"

GS
Знакови Зодијака који су спремни да вам "забију нож у леђа"

Ован тврди да је одан, но поступци му говоре другачије, Лав је опортунист који се олако одриче пријатеља, док је један знак онај пријатељ који ће вам "забити нож у леђа", а притом вам се смијешити.

Ован

Ован је највећи "забадач ножа у леђа". Они за себе тврде да су одан хороскопски знак, али њихови поступци су понекад врло упитни. Чине се пријатељски настројеним, али када уоче прилику за напредовање, чак и ако то значи издати своје најбоље пријатеље, не презају ни пред чим.

Близанци

Близанци нису увијек одани. Карактер Близанца дефинитивно је онај на који сви требају припазити. Они су успјешни глумци и немају проблем да се понашају као ваши најбољи пријатељ један дан, а већ сљедећи вам окрену леђа.

Лав

Лавови су потпуни опортунисти. Није да су зли, али заправо су врло нестални и лако им се могу окренути ствари у глави. Лав се жели попети до врха, због чега ће се, ако је потребно, одрећи својих пријатеља.

Шкорпија

Шкорпја је тотални "дивљак". С тако непредвидивом и тајанственом личношћу тешко је предвидјети шта би могао учинити, и када је пријатељство у питању, не рачунајте на њихову оданост. Шкорпја је превише амбициозна да би своја пријатељства и осјећаје других ставила на прво мјесто.

Риба

Риба је онај пријатељ који ће вам "забити нож у леђа", а притом вам се смијешити. Исто тако, оне су један од најповршнијих и најплићих знакова Зодијака, што објашњава зашто се претварају да су вам добри пријатељи, иако у стварности траже начине да вас згазе, пише МСН.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана