Знакови зодијака који ће прије или касније завршити заједно

ГС
Знакови зодијака који ће прије или касније завршити заједно

Прије свега, треба истаћи да су веома компатибилни људи који имају знак или Венеру у истом елементу: ватра, земља, ваздух, вода.

Хороскопски знаци који увијек постану пар

ОВАН – СТРЕЛАЦ

Комбинација ова два знака може бити експлозивна, што не значи да ће почети да се свађају или да се играју (иако њихови аргументи лако могу да изазову пожар.) Они имају потенцијал да се заиста добро проведу, а њихова ватрена страст може да појача и њихов сексуални живот. Ово је дуо створен да живи живот пуним плуćима: имају пуно енергије и сталну жеђ за авантуром коју каналишу у свој свакодневни живот – од заједничког одласка у теретану до планирања следеćег одмора. Увек су спремни за забаву, а истовремено су заузети многим активностима. У суштини, они су најбољи пријатељи.

И Ован и Стријелац одликују се радозналим духом и великом одлучношćу. И иако имају довољно самопоуздања, ниједан од њих нема велики его који би могао да закомпликује њихову динамику. Као пријатељи који су на крају постали љубавници, Ован зна да Стрелцу с времена на вријеме пружи простор. Исто тако, Стријелац зна када да се повуче и пусти Овну да преузме узде.

ВАГА – БЛИЗАНЦИ

Када ова два живахна знака постану пар, као да је торнадо одувао у њихове животе. Њих двоје комуницирају и јако се забављају. Ваздушни знаци су увек пуни идеја и имају пуно маште, а пар Близанци-Вага ćе вероватно провести време у дискусијама о свим идејама до којих долазе. То значи да када Близанци и Вага постану пријатељи, љубавници, извесно је да ће живот видјети мање-више на исти начин. Они су двоје људи који ће се лако повезати и њихова веза ће изгледати као да је требало да буде.

ШКОРПИЈА – РИБЕ

Два водена знака ће готово сигурно створити драматичну, интензивну везу – не нужно на лош начин. Водени знаци имају репутацију да су дубоко осјетљиви, па се везују за “претерано емоционалну” везу, али ова осетљивост их води до инстинктивног међусобног разумевања.

Међутим, између личности Риба и Шкорпије постоји довољно љубавне страсти која сваком од њих омогуćава да унесе нешто свеже у везу. Снага и одлучност Шкорпије се одлично слажу са сањивим и неодлучним Рибама. Креативност Риба инспирише Шкорпију. Нарочито у вези у којој су пријатељи постали љубавници , пар Шкорпија-Риба биćе на истој страни духовно и филозофски, и подржаваćе једно друго у њиховим уметничким подухватима.

БИК – ЈАРАЦ

Коначно, ту је и пар земљаних знакова. Генерално, земаљски знаци имају приземне жеље. Пар земљаних пријатеља зодијака може бити једини међу осталим елементима који јасно виде предности романтичне везе са пријатељем. Да би њихово пријатељство (а касније и љубав) успело, прво ће се побринути да разјасне детаље у заједничком пејзажу којим ће се кретати. Они ће постављати сва тешка питања једни другима о амбицијама и намерама. Када схвате да имају сличне циљеве и радне навике, договор између њих је запечаћен! Они су два природна савезника и осећају велику интимност. Између њих двоје постоји опуштена атмосфера која објашњава зашто су свестрано углађен пар.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана