Знакови хороскопа који воле да показују да су јаки, а заправо су веома осјећајни

ГС
Foto: Илустрација

Неки од њих испод те 'дебеле љуштуре' скривају добру душу. Одани су, страствени, осјећајни и знају да воле.

Рак

Припадници овог знака имају и чврсту и њежну посебност, а зависно са киме су у друштву и како су расположени. Људима који их не познају Ракови се могу да учине ментално изузетно јакима па чак и недоступнима.

Али иза тог 'зида' крију се узбуркане емоције и нека необјашњива тугаљивост. Ракови су врло емотивни и спремни су да направе све за људе које воле, чак и на личну штету.

Дјевица

Дјевице на многе људе дјелују као одмјерене и врло хладне особе које ништа не може да дирне. Међутим, оне су изузетно добре, имају предивно срце, јако су емпатичне и увијек су спремне да помогну другима па чак и кад се ради о људима које виде први пут у животу.

Припадници овог знака су и одлични радници који ће свој посао направити максимално квалитетно у оквиру захтијева којима су изложени. Перфекционисти су и не воле колеге на послу који 'хватају кривине'.

Дјевице су приватно врло одане, поуздане, брижне... и као партнери и као пријатељи. Понекад својим ситничарењем знају да иду на живце, али такве су само зато што желе да све буде савршено.

Шкорпија

Неки Шкорпије сматрају једним од најопакијих знакова Зодијака, појединцима којима се не желе да замере. Знају деловати мистично, мрачно и озбиљно, па људи, који их не познају добро, неријетко држе дистанцу и врло су службени с њима.

Међутим, припадници овог знака испод те 'дебеле љуштуре' скривају добру душу. Одани су, страствени, осећајни, знају да воле и на њих можете да увијек рачунате. Направиће све за људе до којих им је стало, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана