Знакови хороскопа који се заљубљују у физички изглед, а не у срце

ГС
Foto: Илустрација

Било да се ради о изласцима, пријатељству или вези - они стављају физичку привлачност испред свега.

Шкорпија

Шкорпије су познате по 'прљавом' уму и сензуалној природи. За њих је сексуална интимност од изнимне важности па бирају само партнере сјајне тјелесне грађе, а емоције углавном занемарују. Они су изузетно избирљиви и могу ићи у крајност само како би изабрали партнера сјајног физичког изгледа. Припадници овог хороскопског знака неће имати ништа против изградње везе само како би задовољили своју чежњу у кревету. Емоционална повезаност код њих увијек долази касније.

Стријелац

Стријелци су познати по својој авантуристичкој особности и не могу се везати уз једну особу или одговорности. Особе рођене у овом знаку увијек стављају секс испред љубави и лако се поигравају с туђим срцима јер нису довољно озбиљни за своје везе. Врло су кокетни и жељни освајања различитих атрактивних партнера за властито задовољство.

Ован

Онима рођенима у знаку Овна све брзо досади и требају им различите врсте привлачних партнера како би се заситили. Одувијек у центру пажње због највећег сексуалног нагона, они увијек бирају секс прије љубави.

Не треба им дуго времена да се узбуде и често улажу луде напоре да љубавну сеансу учине сензуалнијом. Овнови су интензивни љубавници, али нису претјерано привржени ни сентиментални, преноси 24сата.

Бик

Бикови имају изражене сексуалне фантазије и њима је битан згодан, висок и полетан партнер. Они чак и не обраћају пажњу нити се труде сазнати што им се свиђа или не свиђа код партнера, а након што ступе у везу углавном радије испуњавају своје фантазије умјесто да однос одржавају угодним и романтичним. Бикови обожавају различите врсте ужитака и увијек су спремни испробавати нове ствари у спаваћој соби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана