Знаци Зодијака који заборављају да врате позајмљени новац

ГС
Foto: Илустрација

Откријте којим то хороскопским знацима баш и не би требало да позајмљујете новац. Они га позајмљују, али заборављају да га врате.

Ако сте са неким пријатељ, природно је да ћете му прискочити у помоћ у свакој невољи, па и финансијској.  Иако се сви трудимо да вратимо дугове у договореном року, неки су агилнији по овом питању, а неки неажурнији што свјесно, што због околности.

Откријте који то хороскопски знаци заборављају да врате позајмљени новац.

Лав

Лавови у великој мјери зависе од својих пријатеља и воле да имају фискалне бенефиције код пријатеља. То може значити да често позајмљују уз обећање да ће вам вратити новац. Али вјероватно је да више никада нећете видјети ни новчића од тога. Ако сте пријатељ са Лавом, будите сигурни да им пружите пријатељство, али затегните свој новчаник ако дођу да траже зајам!

Јарац

Јарчеви живе безбрижним начином живота и одважни су када је новац у питању. Неће имати проблема да позајмљују новац ако им затреба. Али они ризикују са новцем и то чине без много размишљања, што значи да би могли да изгубе новац, тако да не могу да га врате ако захтијевате отплату. Чак ни ако то жарко желе и труде се.

Стријелац

Стријелчеви су чисте душе које никада не би хтјеле да вам нанесу зло. Међутим, недостају им промишљеност и разборитост у питањима новца. Често би случајно заборавили на дугове које су нагомилали. Дакле, иако бисте могли да им позајмите новац, можда га никада нећете видјети јер су, једноставно, стварно превидјели – подсјетите их, биће захвални!

Шкорпија

Шкорпија је знак који је урођено себичан и често води рачуна о сопственим потребама прије него што размотри проблеме других људи. Можда због тога осјећају да имају право да позајмљују велике суме од својих рођака и најбољих пријатеља. Једини проблем је што враћање новца није приоритет за шкорпиј. Они више воле да избјегавају телефонске позиве пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана