Жене у знаку Рибе волиће вас филмски, Рачице су захтиевне, а Лавице...

24sata.hr
Жене у знаку Рибе волиће вас филмски, Рачице су захтиевне, а Лавице...

С женама рођенима у знаку Бика можете се препустити хедонистичким уживањима, Рачице ће вам пружати њежност али ће много и очекивати, баш попут Вага...

 

С Овновима није досадно

Припаднице овог знака привлаче својом енергијом и с њима заиста никад није досадно. Спонтане су и помало дивље, али с њима врло брзо постаје јасно како им расположење диктира и однос према партнеру. Завођење жене у знаку Овна је врло забавно, а веза с њом страствена и непредвидива. Ипак, у том пакету често долази и већа доза егоизма, посесивности, нетактичности и љубоморе.

С Биковима се лако ужива

Припаднице овог знака увући ће вас у свој чаробни свијет ужитака - доброг секса, финих вечера и одмора. Поприлично су директне, знају шта желе и то отворено траже, а тај став врло је привлачан потенцијалним партнерима. Ипак, с временом им њихова досљедност и тврдоглавост може ићи на живце. Од партнера траже оданост, а у стању су се инатити и ставити вас у немилост ако јој исту не дате.

Жене Близанци су љубавнице и пријатељи

Захваљујући својој комуникативности, широком спектру интереса и врцкавом духу, жене рођене у овом знаку на први утисак су врло пожељне партнерке. Оне ће вам пружити своју љубав, вријеме и труд ако им то исто узвраћате, али захтеваће и да поштујете њену индивидуалност и богат друштвен живот. Оно што може бити проблем је њихова склоност драматизацији, иницирање свађа и прављење партнера љубоморним.

Рачице буде топла осећања

Припаднице овог знака освојиће вас својом женственошћу и умиљатошћу, али брзо ћете увидјети да нису ни изблиза толико крхке како се чине. С њима веза тешко може бити површна, оне својом појавом и дјелима буде и инсистирају на дубљим осјећањима, па многи с њима замишљају брак. Ипак, они тањих живаца могу имати проблема због њихових већих прохтјева и очекивања које уносе у љубавну везу, па им је потребан партнер који се зна трудити око њих.

Лавице лако постају фаталне

Њу је готово немогуће не примјетити, а веза с Лавицом обично започиње нагло и страствено. Прије него што знате, бићете дубоко опчињени том женом која зна колико вриједи. Са њиховом екстравагантном личношћу у пакету долази и велико срце, као и великодушност. Ипак, мана им је што су поприлично нагле, а од партнера очекују да му буду центар свемира.

Дјевице су тежак, али прави партнер

Припаднице овог знака у односима намећу своју динамику, а потенцијалног партнера дуго оцијењују. Прођете ли њихов "праг", будите сигурни да ће вам пружити све што очекујете у вези - од бриге, помоћи и њежности до смијеха. Одане су и поуздане, али могу излуђивати партнере својом логиком и једностраним тумачењем догађаја. Мана им је и склоност суптилним емоционалним уцијенама.

Вагама је тешко рећи не

Припаднице овог знака једне су од најљепших у Зодијаку, а у љубавним везама оне тај адут одлично користе. Добронамјерне су, слатке, софистициране и женствене, а у односу захтјевају равноправност, ако већ оне не могу да доминирају. С партнером који је помало флегматичан остварују одличне односе, док с онима који су тврдоглави попут њих долази до жестоких свађа, тактичких игра и надмудривања. Мана им је што су осветољубиве.

Шкорпије су страствене

Припаднице овог знака у везу уносе значајан фактор страсти којом партнера вежу за себе. То се огледа и у њеним емоцијама - екстремно ће показивати своју љубав, али и љутњу. Физичка интимност им је важан аспект везе, али за дугорочног партнера траже неког с истим циљевима. У том смислу могу да покушају да мијењају партнера по својим стандардима. Мана им је често љубомора као и паметовање.

Жене Стрелци су забаван партнер

Припаднице овог знака краси пуно особина привлачних мушкарцима - вољу за акцијом, љубав према спорту и узбуђењима. Због тога с њима у вези вријеме увијек брзо пролази и једва ћете дочекати да је опет видите. Ако су јако заљубљене, способне су жртвовати се због партнера и урадити много тога како би му угодиле. Мана им је што им доста тога брзо досади, а у таквим стањима умију да провоцирају напорне разговоре и очекују да их неко забавља.

Јарчеви су вјечито изненађење

Припаднице овог знака могу вас привући својим ставом, изгледом и умом, али тек након дуже везе ћете схватити да је не познајете колико мислите. Оне ће контролисати осјећања и неће вам отворено признати колико вас воле, све из страха да им не сломите срце. Одане су и упорне, а мана им је што намећу своје мишљење и захтјевају да играте по њиховим правилима и преузимате сваку иницијативу да оне не би морале да ризикују. Живцирају их партнери који су превише зависни и нису индивидуалци.

Жене Водолије су сасвим другачије

С колико год сте их били прије ње, жена рођена у овом знаку посве ће вас збунити ако сте мислили да познајете жене. Врло непредвидиве, прави су изазов за освајање, али не престају бити ни изазов у вези. Пружиће вам њежност, пријатељство и потпору, али за дубљу везу захтјеваће више од љубави - заједничке пројекте, идеје и циљеве. Мана им је промјенљивост, осјетљивост и прећуткивање оног што мисле.

Од Рибе ћете добити праву љубав

Женска љубав каква се описује у филмовима, серијама и поезији, или барем најближе томе можете сусрести с управо овим представницама Зодијака. Саосјећајне, пуне разумијевања и жеље да вам отворено покажу колико им значите, Рибе ће у вама пробудити жељу да их заувијек задржите код себе. Мана им је што с одређеним партнерима не могу схватити како немају сви исти начин показивања емоција, па ће пребацивањима откривати мањак повјерења у вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана