Жене у знаку Рака су њежне, Лавице доминантне, а Шкорпије опасне заводнице

zadovoljna.hr
Жене у знаку Рака су њежне, Лавице доминантне, а Шкорпије опасне заводнице

Како освајају Овнови, шта раде припаднице водених знакова или у чему је тајна шарма Близанаца...

Жена Ован је ватрена освајачица која воли да је у центру пажње, и то чини секси одећом

Воли да се ,,утегне’’, и то чини како би истакла своје најјаче адуте. Оне имају занимљиво, изражајно лице, непосредне су у комуникацији и страствене.

Жена Бик мијења свој приступ од "дјевојке из комшилука" до женствене фаталне жене!

Обично имају бујне груди, нешто шире бокове и снажан карактер. Еротичне су и воле додире током комуникације.

Близанци су вјечно дијете са сто лица

Припаднице овога знака су веома шармантне, брзо мисле и врло су комуникативне. Омиљене су у друштву, обично свијетле косе и очију, а тамнијег тена. Воле да се трансформишу и свој заводнички приступ мијењају у зависности од циља, односно типа мушкарца.

Ракови су сви њежни и осјетљиви

Ове жене обично имају облине, воле породицу и мушкарци их сматрају пожељним партнеркама. Врло су женствене и воле каваљерску пажњу.

Лавице су доминантне, спретне и воле да су у средишту пажње

Воле наглашен накит, обично имају бујну косу, гласне су и ауторитативне. Своје мане ће увијек претворити у предности.

Дјевице имају латентну сексуалност

Пошто су педантне и организоване у свакодневном животу, исто то их краси и у игри завођења. Обично играју игру добре дјевојчице, имају префињене црте лица, и романтични стил одијевања.

Ваге имају одличне заводничке методе и доста пазе на изглед

Оне знају добро и примјерено да се обуку у свакој ситуацији, пажљиво се дотјерују, али исто тако и знају да заведу својим стајлингом. Фризура им је увијек одлична, а шминка перфектна!

Шкорпије су опасне заводнице

Имају необјашњив шарм, продорне су, и обично имају промукли и сензуални глас. Обарају с ногу, међутим умију да буду и посесивне. Када заводе, играју на топло - хладно, па партнера дословно помуте и слуде.

Жене Стријелци су неухватљиве

Обично његују спортски стил, но воле и накит. Красе их дуге ноге, али немају претеране облине, што лукаво претварају у предност. Уколико и имају недостатке, њихов осмијех је једноставно неодољив.

Жена Јарац осваја хладноћом

Оне одају утисак моћних и непоколебљивих жена и обично ,,нападају’’ слабије партнере. Имају лијепе ноге, обично су витке, а врло добро истичу своју витку фигуру добром одијећом.

Жена Водолија изгледа прилично незаинтересовано за то какав утисак оставља на мушкарце

Припаднице овог знака занима духовни ниво, врло су модерне, храбре и неоптерећене. Спајају неспојиво при облачењу, воле љубичасту боју и изгледају секси чак и у тренерци и патикама! Углавном његују природан изглед.

Рибе су снене, њежне и осјетљиве

Но, то је само трик златне рибице која ће се "несвијесно" уплести у мрежу свога ловца. Оне су грациозно грађене, имају њежне и лијепо обликоване ноге, сањив поглед и без проблема ће искористити своју карту "рањене срне".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана