Жене у овим хороскопским знаковима старе као вино – што су старије, то су фаталније

GS
Foto: Ilustracija

Ако је вјеровати звијездама, пет је хороскопских знакова којима припадају жене које плене и из којих љепота извире.

Оне имају посебну енергију којом зраче и знају како да искористе све своје адуте и осветле простор у ком бораве. Шармантне су, изграђеног стила, веште с речима и отворене, а уз то имају и дозу мистерије. Не само због физичког изгледа већ њиховог владања, овим женама звезде су додијелиле љепоту.

БИК

Жена рођена у знаку Бика невјероватно је привлачна. У центру је пажње због своје природне љепоте и сексуалне енергије. Лепотице у знаку Бика знају да брину о себи и цијене оно што је исконско, индивидулано њихово. Посебно им је важно да истакну и одржавају свој свјеж и његован изглед.

ВАГА

Представнице Ваге имају урођену хармонију која их прати читав живот. С годинама Вага постаје мудрија, па више пажње посвећује себи, здравом начину живота и бризи о телу и уму. Из њих и у познијем добу извире енергија која зрачи искуством и успостављањем система вредности који их чини посебнима, па се на њих многи угледају. Вагу ћете препознати по елегантном стилу, друштвености и привлачности споља и изнутра.

ДЈЕВИЦА

Оне заиста воде рачуна о детаљима и негу о себи не препуштају случају. Готово је немогуће замислити запуштену Дјевицу, без обзира на године. Брину се о свом здрављу, занима их здрава исхрана и не одустају од рекреације без обзира на темпо живота, па с годинама постају све привлачније. Својим поступцима често и друге подстичу да се оријентишу на своје снаге и развијају свој лик.


РИБЕ

Романтичне и женствене, Рибе су синоним лепоте. Чине све како би сачувале свој имиџ, а теже луксузу и удобном начину живота који иду уз њихов животни мото. Немогуће је не подлећи њиховом шарму и у односима тачно знају шта желе, па их потенцијални партнери обасипају пажњом. Премда су наизглед нежне, оне су одлучне у својој намери да остваре само оно што заслужују – најбоље, пише сенса.хр.


Шкорпије блистају у сваком животном добу. Њихова лепота која је обавијена мистиком не бледи с годинама. Знају како да задрже младоликост, а не нужно само физички. Тренирају свој ум и негују његов развој. Али често тајне свог духа пажљиво чувају и дарују само онима у које и саме вjерују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана