Жене у ова три знака су убједљиво најјачи магнет за мушкарце

zadovoljna.hr
Жене у ова три знака су убједљиво најјачи магнет за мушкарце

Оне не морају да се труде да заведу мушкарце, то се просто дешава. Њихова харизма је таква да плијене пажњу гдје год се појаве.

Рак

Жена рођена у знаку Рака не зна вољети половично и гаји интензивне осјећаје према свом партнеру. Нема тога што неће направити за мушкарца којег воли и њена љубав је безусловна. Партнерова срећа важна јој је у сваком тренутку.

Понекад је склона драматизовању због тривијалних ствари, али то није ништа наспрам љубави коју жели дати. Привлачи је идеја топлог породичног дома у којем важну улогу има и добра храна. Наиме, жена рођена у овом знаку је најчешће велика љубитељка хране, сјајно кува и посебно воли кувати за друге, пише Задовољна.хр.

Биће посвећена мајка којој су дјеца увијек на првом мјесту, а од мушкарца свог живота очекује само љубав и искреност.

Ован

Мушкарци једноставно падају на кољена пред темпераментном, неустрашивом и одважном женом рођеном у знаку Овна. Јака је, а управо је то чини сјајном животном партнерком. Највише се свиђа мушкарцима који обожавају снажне и храбре жене.

Она је увијек спремна на компромис, пуно даје, али исто тако пуно очекује од партнера који уз њу често постаје одговорнији и захваљујући њеној подршци осјећа се способним да оствари све што замисли.

С обе ноге чврсто стоји на земљи, реална је у љубави и тешко је освојити. Мушкарац којем то успије може бити сигуран да је заиста заљубљена у њега. Строга је мајка, а својим васпитним методама дјецу претвара у побједнике и вође. Од партнера очекује јак карактер и одлучност.

Лав

Поносна и страствена ратница Лавица уз себе мора да има партнера који јој у свему може парирати, а поготово у снази. Она не пада на било какве мушкарце и не треба се превише трудити око завођења – све их привлачи њен урођени шарм.

Можда је понекад у великој мјери фокусирана на саму себе, али она је одана партнерка која воли потпуно несебично. Бориће се за себе и партнера баш као права лавица, а једнако заштитнички настројена биће и према својој дјеци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана