Жене у ова три хороскопска знака су убедљиво највеће ходајуће секс-бомбе

Агенције
Жене у ова три хороскопска знака су убедљиво највеће ходајуће секс-бомбе

Њих није брига шта ће неко да помисли или каже о њиховом понашању. Оне су хороскопске краљице скандала!

Жене су превртљиве и дефинитвно су најбољи манипулатори на свијету. Са њима ћете свакако да имате проблема, али понекад хороскоп може да вас заштити. Сазнајте које жене су највеће грешнице и биће вам лакше да на вријеме одлучите да ли ћете се упустити у авантуру с њима.


Нико нема право да осуђује другу особу, нарочито када је у питању секс двоје одраслих, који се радосно упуштају у авантуру у спаваћој соби.

Али, чак и ако сте прилично либерално настројени, жене које имају овакав карактер могле би да вас шокирају, пише Бијесно пиле.

Хороскоп открива највеће грешнице, а оне су много горе и од мушкараца из свог знака. Оне се не осврћу на друштвено наметнуте норме.

ОВАН

Осим ако неким чудом партнер успије да прати суманути животни ритам дивље жене Овна, она ријетко остаје сексуално вјерна. Ма колико да вас воли, у њеном срцу увијек има љубави за неког доброг фрајера са стране.

С једне стране, она уопште не може да функционише кад није заљубљена, а с друге стране, сваки љубавник јој брзо досади. Љуби страствено и живи сваки дан као да јој је посљедњи. То је уједно и њен животни мото.

За жену Овна се каже како је мушка жена. Она је рођени ловац. Флерт и завођење је оно у чему је најбоља. То јој дође нешто као хоби, или, тачније, као игра јурњаве, с обзиром на њену такмичарску природу. Кад мушкарац прелако "падне", она га једноставно прегази и оде даље у потрази за већим изазовом. Јер она је у души велики пустолов.

БЛИЗАНЦИ

Овој жени секси пустоловина дође као животни зачин. Невјероватно је са којом лакоћом иде од фрајера до фрајера, а да се не умори. Прије подне се препушта дивљим страстима са тајанственим странцем, а по подне је топло раме и утјеха свом партнеру. И у свему томе она даје себе скоро потпуно.

Она има најмање два лица и две душе, па зашто онда не би имала и два типа, а можда и више. Једног за грубу игру, другог за нежно вођење љубави, трећег за разговор, четвртог за нешто што ће већ да смисли.

Нико никад није сазнао колико љубавника жена Близанац има заиста и вјероватно никада ни неће.

РИБЕ

Жена овог знака је права робиња љубави. Њој је секс више од физичког искуства. За њу је то врста медитације и екстазе. Све у једном. Мушкарцу увијек даје цело срце и сваки дио тијела. Код ње нема забрањених зона. За разлику од осталих грешница, она никада не вара, али је њено срце превртљиво и за трен ока, како се запалила, тако се и охлади. Тада већ тражи другу прилику. И том новом мушкарцу ће да хрли као да је први пут у животу заљубљена и као да никад прије није никог вољела.

Од свих неваљалица хороскопа, жена Риба је најискренија у својој грешности. Она има душа радозналог дјетета у телу похотне богиње секса. Зато не разумије све те друштвене стеге и неће никада да помисли да ради нешто погрешно. Све њене везе и везице су зато увијек дубоко страсне, компликоване, али и невјероватно искрене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана