Жене рођене у ова четири хороскопска знака су најдоминантније: Воле да све држе под контролом

Telegraf
Foto: Ilustracija

Поједине жене једноставно уживају у томе да буду главне у сваком сегменту живота. Воле да буду ауторитет и често се труде да њихова ауторитативност има и покриће.

Астролози наводе да некада претерају у жељи да буду доминантне, те некада себи дају за право да контролишу туђе животе.

Према астрологији жене рођене у ова четири хороскопска знака су најдоминантније, пише "Пинквила".

1. Ован

Жене рођене у овом знаку врло су отворене када је ријеч о томе шта желе и не устручавају се да људима ставе до знања шта очекују од њих. Као резултат тога, Ован је знак с највећим нивоом доминације. Ове жене никада не остају у позадини и веома су предузимљиве. 

2. Лав

Жене рођене у знаку Лава добро су познате по томе што су рођене вође. Припаднице овог знака могу бити агресивне и арогантне, али су с друге стране веома емотивне и дружељубиве.

Лавица само преузима узде, не размишљајући о осјећајима друге стране. Такође, својим ставом често успевају да наведу друге да следе њихов примјер.

Шкорпија

Припаднице овог знака су невјероватно страствене, али оно што многи не знају о њима јесте то да су такође злогласне по ставу "никад не опрости и не заборави". Осим тога, оне су доминантне и често штите свог партнера.

Жена Шкорпија ће остварити своје циљеве упрскос свим изазовима. Она не воли да неко други контролише њоме, већ увек мора бити главна.

Стрелац

Жене рођене у знаку Стрелца не устручавају се да преузму иницијативу када је потребно. Воле да доминирају и контролишу друге, јер желе да све буде по њиховом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана