Жена змај: Даме у овом хороскопском знаку су највећи изазов мушкарцима

Агенције
Жена змај: Даме у овом хороскопском знаку су највећи изазов мушкарцима

Импулсивна, бунтовна, слободоумна, живахна, забавна, темпераментна, пркосна…

Неустрашиви и природни вођа, рођена да буде на челу, због чега је и први знак зодијака – жена Ован својом енергијом, харизмом и динамичношћу у стању је да засени све остале знакове.


Увијек се радује новим изазовима па је типична жена рођена у знаку Овна раноранилац који једва чека да започне нови дан и види шта ће јој он донијети. Ипак, због своје нестрпљивости склона је да пређе на нови изазов прије него што претходни заврши до краја.

Вјечити је и непоколебљиви оптимиста, те је поље њеног интереса често борба за права других као и борба за бољу будућност. Зна бити врло заиграна и велики је авантурист који увијек гледа напред, а ријетко у прошлост. Као и сви има мана, а њене су најчешће егоистичност, превелика тврдоглавост и љубомора.

У љубави је врло страствена. Воли да преузме иницијативу и бити та која ће завести другу страну, а исто тако воли да је по њеном те препирања и свађице доживљава стимулативним.

Мушкарцима је често магнет јер је доживљавају врло интензивном и интригантном, а освајање Овна неријетко је изазов. Кад је заљубљена осјећа се најживљом и све у њеном животу тада постаје екстремно. У вези не жели да се осјећати потчињеном, али повремено показивање љубоморе и посесивности ласка јој јер за Овницу то је знак да партнер зна колико она вриједи.

Романтика јој није нужна, али партнерова пажња и те како јесте. Жели да ствари иду полакше ако је у питању љубав. У љубави се осликава њен авантуристички дух.

Како и у љубави, жена Ован и у пријатељству може бити попут бујице – у једном тренутку доноси узбуђење и хаос, а у идућем је више нема. Пријатељства с Овницама често су врло интензивна, и онда када не трају дуго, али она увијек има и пријатеље за читав живот.

Воли да има широк круг пријатеља јер константно мијења интересе и њен темпо не могу сви да прате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана