Жена Бик је упорна, Лавица шармантна, а Дјевица проницљива

24sata.hr
Жена Бик је упорна, Лавица шармантна, а Дјевица проницљива

Припаднице ватрених знакова познате су по свом темпераменту, ваздушних по комуникативности, водених по емотивности, а земљаних по жељи за рационализацијом.

Жена Ован: Рођени лидер

Припаднице овог знака краси лијепа кожа, дубоко усађене и истакнуте очи и јагодице. Њихов је мото "покрени се" и познате су по свом ентузијазму и жељи за акцијом. Често су "предводнице крда", заузимају се за права других и харизматичне су. У међуљудским односима су страствене, па их други или воле или мрзе. Мана им је што нису тактичне па је боље да се склоните с пута када их ухвати жута минута. Могу изненадити љубомором и посесивношћу, али су искреног и доброг срца.

Жена Бик: Упорна и снажна

Округло лице с топлим изразом, велике округле очи и добра фигура најчешћи су опис жена рођених у овом знаку. Њихов је мото "тиха вода бреге дере", а испод лијепог и пристојног оклопа крије се снажан темперамент. Познате су по својој упорности, а у животним кризама показују невјероватну издржљивост и снагу. Мана им је што у силној жељи за сигурношћу и да сви буду добро саме могу пропустити пуно спонтаних ужитака, а понекад могу бити и праве "конзерве".

Жена Близанац: Сви је воле

Оне су обично више од просјека, имају уска или овална лица, танак нос и високо постављене јагодице. Ако их нисте дуго видјели, велика је вјероватноћа да је потпуно промјенила свој зглед, јер то често раде. Интелигентне су и обожавају да расправљају о свему. Веома су знатижељне, а у друштву забавне. Мана им је што започињу пуно ствари одједном, а ријетко шта заврше, могу бити врло површне. Не подносе досаду и тада ће учинити све, укључујући и екстремне акције, да "оживе". У послу су мудре.

Жена Рак: Интуитивна и брижна

Округло лице, пуне усне, очи истакнуте боје, обла фигура заштитни су знак припадница овог знака. Мудре су, осјетљиве и страствене. Врло су импулсивне и интуитивне, али према онима до којих им је стало врло су брижне, топле и њежне. Одличне су куварице и добро владају финансијама. Мана им је што су преосјетљиве, нарочито на критику и често су песимистичне. Треба им често говорити да их волите како би могле успјешно да се боре са свим животним изазовима.

Жена Лав: Шармантна

Коса је заштитни знак припадница овог знака, а често их красе и привлачне груди, овално лице и велике очи. Истичу се и гласним смијехом. Да би могле да живе потребна им је пажња, поштовање и дивљење. Понекад могу бити арогантне, поносне и драматичне, али све ћете то брзо заборавити уз њихов урођени шарм и топлину којом зраче. Не труде се да импресионирају друге, не трче за новцем, али воле да буду окружене лијепим стварима. Интелигентне су и креативне, а мана им је сујета. Критику никако не подносе.

Жена Дјевица: Проницљива

Витке и упечатљивог, нежног изгледа, Дјевице одликује овалан облик лица, лијепо обликована уста и дуги врат. Жене рођене у овом знаку врло су шармантне и обдарене даром говора. Одлично процијењују људе и тачно знају како коме да приступе, а све које пусте близу себи покушаће да "коригују" у понашању. По својој природи су критичарке, имају рутине којих се држе и план за сваки дан. Упркос томе, способне су да пуно праштају. Мана им је што су понекад превише егоистичне и користољубиве.

Жена Вага: Природни магнет

Лијеп осмијех, елегантне руке, дуг врат, добра фигура и елегантни покрети красе припаднице овог знака. Имају изражен дар за комуникацију, рационалне су и природно привлаче све око себе. Врло им је важно да су вољене, а по могућности да партнер више воли њих како би се осјећале сигурно и надмоћно. Могу бити велике кокете, а као пријатељице и члан породице врло су предане. Мана им је што су размажене, хировите и могу бити врло егоцентричне.

Жена Шкорпија: Неустрашива

Снажне кости, високо чело и изражена вилица, али и поглед који привлачи као магнет прави су опис ових заводљивих припадница Зодијака. Иако су врло одане и поуздане, боје се блискости и интимности па се тешко отварају према другима. Исијавају снажно самопоуздање, а у животним изазовима су неустрашиве и оптимистичне. Мане су им што воле да контролишу друге, па и показују љубомору, али оне то чине као начин изражавања љубави. Тајновите су, па је понекад тешко одгонетнути шта уопште мисле.

Жена Стријелац: Пуна енергије

Ситно и овално лице, јаке кости, али и нешто необично у њиховом изгледу краси жене рођене у знаку Стријелца. Иако нису класичне љепотице, управо понека мана их чини посебним. Велик апетит за животом и неограничене резерве енергије главни су адути њиховог карактера. Независне су и интелигентне, обожавају слободу, а осјећаји чешће превладавају у одлучивању него разум. Знатижељне су и од свега више цијене истину, а највеће су им мане склоност паметовању и прорачунато понашање.

Жена Јарац: Предана

Лијепа кожа и елегантни врат, као и витки удови типични су за припаднице овог знака. Израз лица им је најчешће озбиљан. Изузетно предане, тврдоглаве и амбициозне, ове су жене неустрашиве у остварењу својих циљева. За породицу и све оне људе који су оправдали повјерење способне су да учине све. Интелигенција и практичност долазе до изражаја на послу. Мана им је што су у стању тако добро да сакрију осјећања да збуне и себе, а инсистирају да проблем никад није у њима.

Жена Водолија: Пријатељица

Жене рођене у овом знаку често се може описати као згодне, са живописним очима и посебним модним стилом. Оне су велики пријатељи, хуманитарци и љубитељи друштва. Интелигентне су, женствене и њежне, али не на типичан начин. Не воле да се понашају онако како се од њих очекује, већ увијек теже оригиналности. У љубавним односима су тешке, али одане. Мана им је што свијет кроје према својим очекивањима, па често разочарају људе око себе.

Жена Рибе: Генератор љубави

Велике и округле очи, сензуалне усне и мали зуби и стопала описују припаднице овог знака. Њихов сањарски дух, велика креативност и жеља да свијет око себе учине лијепшим мјестом њихов је покретач. Имају заштитнички став према онима које воле па су способне да се потпуно предају у љубавним сценаријима. Одличне су организаторке и врло су емпатичне. Мана им је што се у односима с другима постављају као оне које ће прихватити све, али заправо ће патити и изједати се. Највећи страх им је да ће их људи изневјерити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана