Зашто су ова три знака кинеског хороскопа најмоћнија? Један је суперпаметан, други моћан, трећи храбар

Г.С.
Зашто су ова три знака кинеског хороскопа најмоћнија? Један је суперпаметан, други моћан, трећи храбар

Док је свима познато који су хороскопски знаци најмоћнији, ријетко ко зна који су то најмоћнији знаци у кинеском хороскопу.

Постоје три таква знака, а астролози откривају шта је то што их чини тако моћним.

Истражићемо и шта раздваја ове знакове.

Змај (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Кинески знак lóng представља змаја, моћног и срећног симбола у кинеском Зодијаку. Сматрате се природним вођом ако сте рођени у години Змаја, која долази сваких 12 година. Змајеви су познати по томе што су харизматични, паметни и одлучни. Људи рођени под овим знаком су често храбри и не плаше се изазова. Имају снажно вјеровање у себе и могу инспирисати друге. Змајеви напорно раде да би постигли своје циљеве, показујући ентузијазам и никада не одустају.

Тигар (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

У кинеском Зодијаку, Тигар симболизује моћ, храброст и шарм. Ако сте рођени у години тигра, која се дешава сваких 12 година, имате посебне квалитете по којима се истичете. Тигрови су познати по томе што су смели и не плаше се ничега. Имају магнетну личност и често показују пуно самопоуздања. Тигрови су попут природних вођа који се не плаше да ризикују да би постигли своје циљеве.

Мајмун (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

У кинеском Зодијаку, Мајмун, представљен знаком hóy (hоу), можда неће увијек добити заслуге које заслужује, али је заиста један од најмоћнијих кинеских хороскопских знакова. Мајмуни доносе посебну мјешавину памети, прилагодљивости и шарма који их издваја и чини јакима.

Мајмуни су суперпаметни и духовити. Они су добри у проналажењу паметних ријешења за проблеме и блистају у ситуацијама у којима је брзо размишљање од суштинског значаја. Ова ментална оштрина чини их да се истичу у различитим областима живота. Бити прилагодљив је још једна велика снага Мајмуна. Они могу глатко да се прилагоде промјенама, прилагођавајући своје планове како се ствари мијењају. Ова прилагодљивост им помаже не само да се носе, већ и да напредују у ситуацијама које се стално мијењају. Харизма је такође велика ствар за Мајмуне. Често су шармантни и убједљиви, што их чини одличним у комуникацији и вођењу. Њихове друштвене вјештине су врхунске, што им омогућава да се повежу са људима из свих средина. То им олакшава да раде заједно са другима и граде јаке везе и савезе, пише hindustimetimes.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана