Зашто баш вашем хороскопском знаку не може да одоли?

Агенције
Зашто баш вашем хороскопском знаку не може да одоли?

Ево какви мушкарци падају на ваш хороскопски знак... Изненађени?

Ован

Ваша немилосрдна амбициозност довољна је да се чак и самоуверен партнер осјети инфериорно. Али људи који су мотивисани баш као и ви немају проблем да буду са вама у вези. Ви сте као Бијонсе која заслужује свог Џеј Зија.

Бик

Привлачите људе који као и ви уживају у финим стварима у животу – претплати на кабловску, нутели (директно из тегле) и у идеалном случају љубимцу у близини, блеји на каучу у тренерци и загрљају вољене особе.

Близанци

У вас ће се загледати управо они који су подједнако спонтани као и ви – да ли ћете три недјеље сједети кући и гледати маратон серије, па одједном отићи на непланирани пут током којег нећете спавати пет дана? Нико не зна! Једна ствар је сигурна: с вама никада није досадно (иако би ваш банковни рачун волио да јесте).

Рак

Ви нисте баш тако отворени према другим људима, стога је особа која ће се заљубити у вас она која ће с вама моћи да ужива један-на-један - од дугих шетњи до шестосатних кафа. Управо ће то бити неко ко има везе са послом или друштвом, тј. окружењима гдје људе упознајете првенствено на пријатељској основи.

Лав

Иако изгледате помало арогантно околини, права особа ће брзо схватити да је то само површина и да ви заправо много волите друге људе. Особа која ће вам дјелити комплименте и која ће вам се дивити савршена је за вас, која можда не схвата да ће заузврат добити много више од вас.

Дјевица

Ви једноставно волите да помажете људима и потребан вам је тај осјећај да сте другима потребни. Стога ћете управо привући особу којој сте потребни и која неће моћи да замисли живот без вас. Као права Дјевица, послије стресног дана партнера нећете додатно нервирати већ ћете га одвести у фаст-фоод. Ко да вас не воли?

Вага

Ваша природа дипломате често је пољуљана лијеношћу, што вас спречава да направите први корак, али људи који вас воле због онога како сте им се представили биће управо они који воле све да преиспитују неколико пута, баш као и ви. Особа која је у стању да сједи у помодном ресторану и препричава трачеве с вама је управо Вагина сродна душа.

Шкорпија

Шкорпије нису особе које могу нешто да искулирају и када воле одмах се уносе 100%. Шкорпије зато привлаче особе које су такође „патолошки" настројене према њима и које није блам што су послале 27 порука ако је само пола сата била без домета. Нити Шкорпији то смета, нити другој половини јер они једноставно морају да живе једно за друго.

Стрелац

Будимо искрени, готово да не постоји особа коју Стрелац одмах не привуче будући да је то знак који извлачи оно екстровертно из свакога. Ипак, Стрелци највише привлаче стидљиве људе којима је потребна помоћ да се отворе и баш са вама желе да раде нешто што би их иначе било срамота.

Јарац

Ви сте радохоличар који ријетко остварује контакте, али многи одмах виде да сте породично оријтентисани и јако амбициозни. Неко ко жели све то жели и вас у пакету. Тако сте заједно тим и само вам је небо граница!

Водолија

Ви сте особа која сваки друштвени догађај мора рефератом да испрати на Фејсу, а док вас други нападају да сте хејтер, они који ћете привући виде сушту супротност – за њих сте најстраственија особа која жели да ствари буду што су боље могуће.

Рибе

Понекада сте превише рањиви за модерни свијет, али и поред тога производите невјероватну количину страсти и стабилности, те привлачите људе који су благе нарави и веома љубазне у друштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана