Зароните у чаробни свијет мајанског хороскопа и откријте своје скривене особине и судбину

Г.С.
Зароните у чаробни свијет мајанског хороскопа и откријте своје скривене особине и судбину

У древним дубинама мајанске цивилизације, у срцу Месоамерике, откривена је тајна израчунавања знака према мајанском хороскопу. Генерацијама су мајански астролози тајно проучавали звијезде, планете и древне рукописе како би створили јединствену методу за откривање судбине појединаца.

Један од најинтересантнијих аспеката мајанског хороскопа је да не користи знакове Зодијака као што смо навикли у западној астрологији. Умјесто тога, овај хороскоп се фокусира на енергији датума рођења и повезаност са природом и космосом. Сваки "дан" у мајанском хороскопу има своју јединствену комбинацију симбола и нумеричку вредност, што нам омогућава да откријемо свој мајански знак и дубље разумијемо своју судбину. 

Откријте свој мајански знак, упознајте се са симболиком и проучите тумачења како бисте дубље разумијели себе и свој животни пут. 

B'atz' (МАЧ)

Датум: 14. јануар - 2. фебруар

Симболика: B'atz' представља симбол мача који симболизује креативност, умjетност и мудрост. Особе рођене у овом периоду су талентоване, креативне и често се баве умjетношћу или занатством.

Е (ПУТ)

Датум: 3. фебруар - 22. фебруар

Симболика: Е је симбол пута који означава авантуристички дух и истраживачки дух. Особе рођене у овом периоду су знатижељне, храбре и теже новим искуствима и сазнањима.

Ај (ЖАБА)

Датум: 23. фебруар - 14. март

Симболика: Ај, симболизован жабама, представља енергију трансформације, промjене и духовности. Особе рођене у овом периоду су интуитивне, емотивне и често се баве духовним праксама. 

Ix (ЈАГУАР)

Датум: 15. март - 3. април

Симболика: Ix, представљен јагуаром, симболизује снагу, храброст и заштиту. Особе рођене у овом периоду су одлучне, храбре и често се истичу као вође.

Tz'ikin (ПТИЦА)

Датум: 4. април - 23. април

Симболика: Tz'ikin симболизује птицу и представља слободу, интуицију и духовну везу са небесима. Особе рођене у овом периоду су маштовите, комуникативне и често имају изражену интуицију.

Ajmaq (МУЊА)

Датум: 24. април - 13. мај

Симболика: Ajmaq, симболизован муњом, представља искушења, карму и моралну равнотежу. Особе рођене у овом периоду су морално свијесне, интроспективне и често се баве питањима етике.

Nо'ј (ВJЕТАР)

Датум: 14. мај - 2. јун

Симболика: No'ј представља симбол вjетра који симболизује комуникацију, интелект и промjене. Особе рођене у овом периоду су интелигентне, комуникативне и често се баве новинарством или писањем.

Tijax (НОЖ)

Датум: 3. јун - 22. јун

Симболика: Tijax симболизује мач и представља физичку и емотивну снагу. Особе рођене у овом периоду су храбре, способне за суочавање с изазовима и често се баве борилачким вештинама.

Kawoq (ОЛУЈА)

Датум: 23. јун - 12. јул

Симболика: Kawoq, симболизован олујом, представља промjене, обнову и срећу. Особе рођене у овом периоду су оптимистичне, снажне и често доносе позитивне промjене у свом окружењу.

Ajpu (ЈАГОДА)

Датум: 13. јул - 1. август

Симболика: Ajpu симболизује јагоду и представља плодност, љубав и хармонију. Особе рођене у овом периоду су сензуалне, креативне и често се баве умjетношћу или музиком.

Ajmaq (КОШМАР)

Датум: 2. август - 21. август

Симболика: Ajmaq, симболизован кошмаром, представља суочавање са страховима, унутрашњим демонима и личним изазовима. Особе рођене у овом периоду су интроспективне, дубоко емотивне и често се баве психолошким или духовним истраживањима.

No'ј (ЗМИЈА)

Датум: 22. август - 10. септембар

Симболика: Nо'ј симболизује змију и представља мудрост, трансформацију и спиритуалност. Особе рођене у овом периоду су интуитивне, интелигентне и често се баве духовним праксама или алтернативном медицином.

Tijax (НОЖ)

Датум: 11. септембар - 30. септембар

Симболика: Tijax представља симбол ножа који симболизује оштроумност, прецизност и заштиту. Особе рођене у овом периоду су аналитичне, одлучне и често се баве занатством или професијама које захтијевају прецизност.

Kawoq (ЗЕМУНИЦА)

Датум: 1. октобар - 20. октобар

Симболика: Kawoq, симболизован земуницом, представља сигурност, породичну љубав и заштиту. Особе рођене у овом периоду су брижне, саосjећајне и често се истичу као добри родитељи или неговатељи.

Аjpu (МJЕСЕЦ)

Датум: 21. октобар - 9. новембар

Симболика: Ajpu симболизује мjесец и представља интуитивност, емоционалну дубину и тајанственост. Особе рођене у овом периоду су сензитивне, креативне и често се баве умjетношћу или спиритуалним праксама.

Imox (КРОКОДИЛ)

Датум: 10. новембар - 29. новембар

Симболика: Imox, симболизован крокодилом, представља плодност, снагу и везу са водом. Особе рођене у овом периоду су страствене, креативне и често се истичу у областима које захтијевају емотивну дубину.

Iq' (ВЈЕТАР)

Датум: 30. новембар - 19. децембар

Симболика: Iq' представља симбол вjетра који симболизује промjене, слободу и комуникацију. Особе рођене у овом периоду су динамичне, комуникативне и често се баве путовањима или областима које захтијевају брзе промјене.

Aq'ab'al (СВИТАЊЕ)

Датум: 20. децембар - 8. јануар

Симболика: Aq'аb'al симболизује свађање и представља нови почетак, инспирацију и унутрашње преображаје. Особе рођене у овом периоду су храбре, креативне и често се баве умjетношћу или покретањем нових пројеката.

Kat (СВИЈЕЋА)

Датум: 9. јануар - 28. јануар

Симболика: Kat симболизује свијећу и представља мудрост, светлост и духовни пут. Особе рођене у овом периоду су интроспективне, духовне и често се баве медитацијом или духовним учењима.

Kan (ЈУНАЦ)

Датум: 29. јануар - 17. фебруар

Симболика: Kan симболизује јунца и представља снагу, храброст и упорност. Особе рођене у овом периоду су издржљиве, упорне и често се истичу као вође или борци за правду.

Мајански хороскоп нам пружа јединствену перспективу и може нам помоћи да пронађемо равнотежу и хармонију у својим животима., преноси 24sedam.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана