Заокрет у љубави и пун новчаник у септембру: Грчки хороскоп најављује нову енергију

ГС
Заокрет у љубави и пун новчаник у септембру: Грчки хороскоп најављује нову енергију

Астрологија је била једна од најзначајнијих аспеката живота античких Грка. Хеленистичка астрологија се добрим дијелом ослањала на египатску храмску културу, посебно на вјеровање да се душа може уздићи до звијезда.

Хеленистички астролози посебан акценат су стављали на финасије и стицање богатства, па су их слушали сви они жељни успеха и богатства. 

Стари Грци имали су 12 Зодијачких знакова који су носили имена божанстава из грчке митологије, а који су по особинама били веома слични ознакама савременог хороскопа.

Срећна република вам доноси која четири знака могу да очекују берићетан почетак јесени и пун новчаник у септембру 2023. али и велике преокрете на љубавном плану.

Ован - Арес

Арес (Марс у римској митологији) је грчки бог рата. Он је најстарији син Зевса и Хере, ватреног и неукроћеног темперамента. Слично Аресу и припадници знака Овна су под директним утицајем Марса, предводници по рођењу и спосбни за највећа дjела. Септембар доноси нову енергију, за вас позитивну у сваком смислу. У септембру ћете бити фокусирани на посао и зараду. "Гинућете" на послу, али ће то бити издашно награђено. Када је у питању љубав и партнерски односи, до 15. септембра када се завршава ретроградни циклус Меркура паметније да не улазите у расправе посебно у истеривање правде онога што вас тишти из прошлости. Други део септембра

Близанци - Хермес 

Хермес (познат као Меркур у римској митологији) је Зевсов син, гласник богова, заштитник путника, пастира, па чак и лопова. Рођени у знаку Близанаца до половине септембра неће знати где је лево, а гдjе десно због ретроградног кретања Меркура. Ово се једино не односи на оне припаднике знаова који у наталу имају постављеног ретро Меркура, јер ће они процвjетати и све ће им ићи од руке. Друга половина септембра за све биће један од најуспешнијих периода у години у сваком смислу. Звезде су вам наколоњене и чега год да се латите то ће се добро завршити по вас. У љубави вас очекују преокрети какве нисте могли ни да сањате.

Лав - Аполон 

Аполон је један од омиљених Зевсових синова, исцjелитељ и гатар, покровитељ умjетника и заштитник рођених у астролошком знаку Лава. Послijе свих успона и падова кроз које сте прошли, дошло је вријеме да се опустите и уживате у плодовима свог рада и пуном новчанику. Венера је овог лета дуго остала у вашем знаку доносећи вам лијепе вијести како на пољу финансија тако и љубави. Кад 4. септембра Венера крене директним ходом многи Лавови ће уозбиљити своју везу и радити на проширењу породице. Уживате у наклоности звијезда и искористите овај сјајан моменат за испуњење снова.

Здравље вам је солидно, само нађите начин да каналишете стрес.

Вага - Афродита

Афродита којој у римској митологији одговара Венера, је рођена из морске пене, а богиња је љубави и љјепоте. Рођени у овом знаку треба да се радују јер ће у септембру имати разлоге за то. Предстоји вам остварење жеља, обнова старог пријатељства и распламсавање страсти и емоција. Финансије су јако добре, а имаћете прилику и за додатну зараду или понуду за промјену посла која се не одбија. Будите активни, дружељубиви и искористите дарове неба који вам стижу у септембру.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана