Заљубљен си у Лава? Бика? Уради сљедеће..

Aгенције
Заљубљен си у Лава? Бика? Уради сљедеће..

Овну се дивите, Бику удовољавајте, са Близанцима причајте, Рака мазите...

Ован

Овну је потребан партнер који ће га вољети неизмјерно, који ће га ставити у центра свог универзума, никада запостављен. Ован воли да је у центру пажње, слично као и Лав. Aко желите да освојите Овна будите опуштени, природни, будите оно што јесте. Ован не подноси фолиранте, али ни слабе карактере.

Бик

Бику морате да удовољавате, он то обожава. Ситнице су му битне, али и новац. Бик даје све од себе, али то не значи да треба да будете презахтјевни. Aко нисте вриједни, амбициозни, али и ако нисте способни да показујете љубав на сваком кораку, тешко да ћете опстати у вези са Биком.

Близанци

Уколико хоћете да освојите Близанца, само причајте, размјењујте мишљења и искуства. Када нисте у могућности да причате уживо, дописујте се, шаљите СМС поруке, мејлове... Близанци много воле да нађу неког ко ће подржати дијете у њима, али истовремено и да буде довољно образован и широких схватања за разговоре о свему и свачему.

Рак

Рак воли да се мази, да ужива у сваком облику љубави. Ракови су комформисти, и све мора бити укслађено са њиховим ритмом, имајте то на уму ако бисте да освојите Рака. Ко нема стрпљена за Рака нека му и не прилази.

Лав

Лаву није лако удовољити, прави хедониста, воли луксуз, удобност. Оно што никако не смије да Вам се догоди са Лавом, осим ако желите да Вас остави, је да га занемарите. Мазите га, пазите, знаће да врати, чак вишеструко! Знајте - Ви сте његов плијен, чак и када је у питању најњежнија дама, зато ће Вас чувати и бринути о вама као нико други.

Дјевица

Дјевице су компликоване, желе да све буде како они хоће, по њиховој мјери. Воле мир, зато никако не реметите њихов интимни простор. Пустите их повремено да се осаме, а оне ће то цијенити и вољеће Вас још више.

Вага

Покушајте да све радите заједно, да се не одвајате. Ваге не воле кад су саме, увијек им треба друштво. Не заборавите то. Такође, Ваге воле ред и хармонију, велике су естете, зато никада немојте да се запустите, у сваком смислу - како тјелесном тако и духовном.

Шкорпија

Страствене Шкорпије воле кад су задовољене, у сваком погледу. Не могу да се заљубе у неамбициозне особе, као ни у посесивне. Шкорпијама треба пружити умјерену дозу мистике, али не претјерујте да не бисте изазвали љубомору која је кода овог знака тешко подношљива.

Стријелац

Дај Стријелцу слободу и видјећеш какав је. Њега не треба ограничавати, већ се с њим забављати - путујте, гледајте авантуристичке филмове, читајте крими романе... још ако говорите неки страни језик, на коњу сте! Стријелца треба забављати, јер докле год има осмјех на лицу знајте да Вас воли.

Јарац

Јарчевима никако не кварите расположење са неким претјераним захтјевима, јер они су већ довољно затрпани својим пословима, хобијима, да им љубавни партнер треба само за уживање. Покушајте да када сте са њима не причате о послу и новцу, али покажите да сте им ослонац у свему - и у бизнису и свакодневним проблемима, само се не мјешајте у исте. То ће највише цијенити.

Водолија

Водолија ће Вас увијек орасположити, али не смијете изгубити њено повјерење. Будите весели, будите мудри савјетник кад треба, никако депресивни и малодушни. Водолији треба забава, смијех, секс и ортак. Није тешко бити са Водолијом, али само ако му дате слободу. Посесивне и љубоморне особе ту немају шта да траже.

Рибе

Рибе су усмјерене на себе, што није лоше за оне који желе да и у браку остану слободни. Њима стално треба романтика, па се потрудите око тога. Није то баш тако тешко. Aли, немојте се опустити - то нису површне особе, и када имате проблем нећете га ријешити чоколадним срцем, плишаним медом, миришљавим свјећицама и романтичним баладама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана