За ова три знака живот се мијења на боље, све ће им ићи од руке

GS
Foto: Ilustracija

Шкорпија је знак који је повезан са страшћу, тајнама, регенерацијом и трансформацијом, па млад Мјесец у овом знаку, 13. новембра може имати дубок утицај на наше унутрашње процесе и односе.

Ево неколико кључних карактеристика младог Месеца у Шкорпији:

Млад Мјесец у Шкорпији често доноси прилику за личну трансформацију и преображај. То може укључивати процесе дубоког интроспекције и ослобађања старих образаца понашања.

Интензивне емоције

Шкорпија је страствен и емоционалан знак, па овај млад Мјесец може донијети наглашене емоције. Можете се осјећати посебно дубоко повезани са својим осећањима и емоционалним искуствима.

Отворене тајне

Шкорпија је повезана са тајнама и скривеним стварима. Млад Мјесец у овом знаку може донети наглашену потребу да истражите дубље истине или се суочите са својим сопственим тајнама.

Страст

Шкорпија је такође повезана са страшћу и сексуалношћу, па млад Мјесец у овом знаку може повећати вашу жељу за интимношћу и дубоким емоционалним везама.

Финансије

Шкорпија је повезана са дељењем ресурса и финансијама. Млад Мјесец у овом знаку може потакнути размишљање о вашем односу према новцу и материјалним ресурсима.

Да бисте најбоље искористили енергију младог месеца у Шкорпији, размислите о дубокој интроспекцији, истраживању својих емоција и тражењу начина како да се трансформишете и растете на емоционалном нивоу. Такође, будите спремни да се суочите са својим тајнама и да се посветите дубоким и искреним односима са другима, преноси НајженаАло

Млад Месец доноси позитивне промене за Шкорпије, Рибе и Ракове. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана