За ова три знака стиже најљепши период

ГС
Foto: Илустрација

Ова седмица биће пуна занимљивих и изазовних преокрета, а три знака Зодијака памтиће је по великом приливу енергије и лијепим тренуцима на пољу посла, емоција и здравља.

Ован

Пред вама је недјеља која захтијева да покажете на дјелу и храброст и интелигенцију. Допада вам се кад вас неко или нешто натјера да сагледате ситуацију из свих углова и пронађете онај прави из ког ћете дјеловати и показати колико сте, заправо, моћни и способни.

Ове седмице све ће вам полазити за руком – и на послу, и у љубави, и у породичним и пријатељским релацијама. Људи око вас биће одушевљени вашом енергијом и способношћу да им уљепшате живот.

Бик

Нећете дозволити да вас било шта спутава у остварењу циљева које сте зацртали. Можда вам у посљедње вријеме није ишло добро, поготово на емотивном и здравственом плану, али ове седмице се коначно све мијења.

Бићете забавни, духовити и луцидни, а такво понашање дјеловаће као магнет на особе супротног пола. Обратите пажњу и на особе са којима вас дијели разлика у годинама – можда се међу њима крије неко са ким бисте могли да остварите неочекивано добру и квалитетну везу. Да ли ће она бити емотивна или пријатељска, зависиће само од вас.

На крилима лијепих емоција и здравствене тегобе ћете мање осјећати.

Дјевица

Послије дужег времена таворења и преиспитивања, коначно се осјећате спремно да закорачите у ново животно поглавље. Напустиће вас нерасположење и осјетићете прилив енергије да промијените све оно што вас не чини срећном особом.

Многи ће бити изненађени таквим преокретом, а неки и уплашени одлучношћу коју ће Дјевице показати, посебно на пословном плану. Не дајте да вас то пољуља, већ само наставите у правцу у ком сте кренули – звијезде ће вас подржати да опет добијете позицију у пословном окружењу коју заслужујете.

А љубав... Па и она се "врти" око вас, потребно је само да обратите пажњу на особу сте у посљедње вријеме почели чешће да сусрећете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана