Новчани хороскоп за 2023; За ова два хороскопска знака паре ће буквално "лијепити"

ГС
Новчани хороскоп за 2023; За ова два хороскопска знака паре ће буквално "лијепити"

Сазнајте шта звезде предвиђају за ваш новчаник у 2023. години

Ован

Почетком године Овнове очекују велике промене. Старе методе зараде можда више не доносе добар приход, мораћете да тражите нове начине за богатство. Немојте се узнемиравати, такве промене ће се благотворно одразити на материјално стање, а до почетка пролећа биће добре зараде, што ће бити довољно не само за домаће потребе, већ и за испуњење већих и обимнијих жељама. Најбоље је развијати се у ИТ области. А ако уложите новац, онда у економске пројекте и друге иновативне идеје. Посебно успешан у погледу зараде биће период од септембра до новембра. Стога је важно одмах зграбити своју шансу и не испустити је.

Бик

За Бика 2023. година неће донети ништа посебно ново у погледу зараде. Биће што је могуће финансијски стабилнији. Оно што не би требало да омета продуктиван рад и жељу да се побољша, научи нове ствари. То је одлучност у будућности која ће позитивно утицати на финансијско стање Бика. Почетком лета биће могуће успешно инвестирати у велике пројекте, на пример, у ИТ сектор или у некретнине. На јесен, Бик ће добити неочекивану и, на први поглед, исплативу понуду, која може бити повезана са улагањем. Али, највероватније, не би требало да пристанете на то. 2023. за Бика је време које је боље потрошити не на покушаје да зарадите више, већ на саморазвој, учешће у занимљивим пројектима. У наредној години улагање у себе уродиће плодом.

Близанци

Близанцима се 2023. године препоручује да посвете посебну пажњу улагању. Звезде саветују не само да улажу новац у своје пројекте, већ и да привуку инвеститоре у свој посао и тиме га прошире. Ако се све уради како треба, приход ће почети значајно да расте до краја пролећа. Врхунац среће биће у августу-септембру. Близанцима се на јесен саветује да се мало одморе и повуку, а не да зараде сав новац. Добивши снагу, можете наставити да улажете у иновативне пројекте, који ће сигурно бити и профитабилни. До краја године постоји шанса да добијете већу суму новца.

Рак

Ракови ће 2023. године бити финансијски стабилни. Озбиљно повећање прихода се не очекује, али без новца неће остати. Обратите пажњу на то како други успешни људи зарађују и учите од њих. Ово ће повећати ваш ниво прихода и научити нешто ново. Упркос томе што су финансијски стабилни 2023. године, Ракови би могли почети да зарађују стабилан приход, на пример, од банковног депозита. Представници знака који воде свој посао могу случајно да покваре односе са колегама, па би требало да будете смиренији и да доносите информисане одлуке. На крају године биће прилике да добијете велики додатни приход. Међутим, боље је не доносити изненадне одлуке и напустити сумњиве трансакције

Лав

Лавови ће 2023. године моћи значајно да повећају ниво својих прихода. Да бисте постигли максималан успех, препоручује се да обратите пажњу не само на своје финансије и посао, већ и на оно што други људи раде. Срећа ће Лавовима доћи ако узму пример из ужег круга и, на пример, промене специјализацију. У другој половини године у пословном кругу појавиће се особа која обећава пристојан приход. Пристанком на сарадњу биће могуће успети, повећати приход неколико пута. Крајем године, звезде Лавовима обећавају пријатно изненађење, које може бити повезано са примањем наследства, скупог поклона, награде, бонуса.

Дјевица

Финансијски успешна 2023. година за Девице ће бити период од априла до септембра. У осталом времену није препоручљиво доносити озбиљне одлуке, мењати посао, улагати много новца у пројекте, позајмљивати новац и трошити новац на велике куповине. Да бисте остали у доброј форми, важно је штедети. Важно је повезати тим, распоредити задатке и обавезе између запослених. Такође, немојте улагати у сумњиве пројекте. Треба погледати око себе, јер много тога што ће Девицама требати не може се купити, већ позајмити из блиског окружења, чиме ћете уштедети.

Вага

Вага ће 2023. године бити посебно финансијски успешна током помрачења Месеца. У овом периоду звезде препоручују улагање у занимљиве пројекте, улагање у некретнине, отварање банковних депозита. Упркос срећи, размислите добро ако се одлучита за промену посла. Свака жеља за растом и побољшањем може нестати ако доносите одлуке импулсивно. Почетком лета највероватније ће се појавити додатни извор прихода који ће вам омогућити озбиљне уштеде.

 

Вага

Вага ће 2023. године бити посебно финансијски успешна током помрачења Месеца. У овом периоду звезде препоручују улагање у занимљиве пројекте, улагање у некретнине, отварање банковних депозита. Упркос срећи, размислите добро ако се одлучита за промену посла. Свака жеља за растом и побољшањем може нестати ако доносите одлуке импулсивно. Почетком лета највероватније ће се појавити додатни извор прихода који ће вам омогућити озбиљне уштеде.

Шкорпија

Од јануара до априла 2023. Шкорпије ће имати више среће у финансијском сектору. Успех ће доћи на тренутном послу. Ако се будете уздржано понашали и доносили информисане одлуке, то ће надлежни приметити и почетком лета очекује се повећање прихода. У септембру-октобру, Шкорпијама ће бити потребан одмор како би избегли сагоревање на послу. Савршено је прихватљиво потрошити пристојан износ на себе - то може бити или путовање на одмор или скупа ствар, догађај. Крај године ће донети пријатно изненађење у виду велике суме новца. Ово може бити награда, вредан поклон од колега, надређених, рођака или пријатеља.

Стрелац

Финансијско благостање Стрелаца у 2023. остаће непромењено, што није лоше. Пошто ће приход бити стабилан, можете почети да савладавате ново поље активности, идите на курсеве напредне обуке. У будућности, ово ће вам помоћи да напредујете на лествици каријере или пронађете други, боље плаћен посао. У априлу-мају не би требало отварати депозите, улагати велике суме у посао и разне идеје, јер то може негативно утицати на финансијску компоненту. Не препоручује се позајмљивање великих износа.

Јарац

Финансијско стање Јарчева у 2023. години биће прилично предвидљиво. Срећа ће пратити свуда и увек. Ово, наравно, вреди искористити и почети да улаже у велике пројекте, улаже у некретнине и отвара депозите. На пролеће је препоручљиво узети додатни пројекат на главном послу или пристати на понуду сарадње у некој другој области. Могуће је да ће нова област изазвати велико интересовање, а до краја године Јарчеви ће променити посао и бавити се новим и необичним активностима. Велико оптерећење на крају године може изазвати тегобе. Стога су најповољније месеци за рекреацију од септембра до новембра.

Водолија

За Водолију ће 2023. бити најуспешнија година са финансијске тачке гледишта. Приходи ће значајно порасти, биће могуће променити специјализацију или пронаћи извор за додатни приход. У свакодневном животу ће се појавити нове вредне ствари, биће много корисних куповина, стари снови ће се остварити. Истовремено, важно је запамтити да је чак и уз повећањеприхода неопходно рационално расподијелити средства. Већини се препоручује да се уштеди, инвестира. Уколико је нерационално трошити сав новац, а ни на који начин га не улажете, до краја године се очекује смањење прихода, а планирана путовања могу бити одложена.

Рибе

За Рибе ће 2023. бити финансијски успешна од јуна до септембра. У овом периоду ће се појавити добар додатни приход. У јулу-августу може доћи профитабилна понуда из блиског окружења, што ће позитивно утицати на новац. Током целе године препоручује се максимална активност, улагање средстава, отварање депозита у банци. Крајем године, Рибе ће постати отвореније. Да бисте уштедели, треба размислити да ли су све жеље неопходне или их можете на неки начин ограничити.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана