За Лавице лепршаве хаљине, за Шкорпије што краће сукње

Blic.rs
За Лавице лепршаве хаљине, за Шкорпије што краће сукње

Модни савјет, најбољи који ћете добити за ово љето, гласи: ускладите изглед с расположењем, привуците пажњу и послушајте шта вам звијезде откривају- носите романтичне, џинс или секси моделе у зависности од вашег знака.

Ован

Цијеле године сте чезнули за љетом и сад имате прилику да засијате. Најбоље ће се осјећати у женственим кројевима, бирајте њежне и меке тканине испод којих се назире фигура, а боја сезоне је љубичаста. Бирајте једнобојне одјевне предмете, а ставове изразите модним додацима.  

Бик

Елеганција је ваше средње име. Држите се земљаних тонова, класичних кројева панталона и бермуда. Унесите дашак природе у своју гардеробу, рецимо цвјетне принтове. Од детаља изаберите шешир широког обода, велике наочаре и разне ешарпе.  

Близанци

С обзиром да вас симболизује близаначка двојност, увијек имате најбољи смисао за стил и можете одабрати било што што вам се слаже с расположењем. За дневни излазак изаберите јасне и структуриране кројеве, а увече носите ластекс комаде одјеће који ће истаћи вашу линију. Размислите о сребрној боји.

Рак

Овог љета бирајте моделе у њежним плавим тоновима, нијансама ружичасте и тиркизне. Размишљајте о заласку сунца на плажи кад бирате боје које ћете одијенути. Нова хаљиница за излазак, или двије, то је све што треба да уложите у љетњу гардеробу.  

Лав

Нова фризура је једини модни потез који вам је потребан за ово љето, а ни бојење косе није на одмет. Од одјеће нека доминира златна. За изласке је идеална лепршава коктел хаљина.  

Дјевица

Једноставност је нешто у чему се осјећате најпријатније, али овог љета покажите мало храбрости. Скратите сукње и будите секси. Играјте се са модним детаљима и животињским принтовима.

Вага

Носите накит уз све што обучете. Додајте мало бљештавила својој уобичајеној гардероби, торбицама или на рукама.  

Шкорпија

Уживајте у што више боја овог љета, посебно ако сте сами. Вријеме је и да скратите сукње и почнете да привлачите пажњу коју заслужујете. Кратке јакне изгледаће секси на вама, посебно у хладнијим вечерима. Експериментишите, носите нијансу зелене, јарку љубичасту и црвену - сви ће се окретати за вама.  

Стрелац

Будите секси у дугој, лепршавој сукњи и лаганим мајицама с етно мотивима, а за вече распустите косу и додајте секси модни додатак већ постојећој комбинацији. Свијетле, али јарке боје такође ће истаћи вашу забавну страну. Наранџаста је нова црна за Стрелце овог љета.

Јарац

Тропски земљани тонови најбоље ће се слагати с вашим расположењем овог љета. Дуге, лагане кошуље, сукње и хаљине дивно ће вам пристајати.  

Водолија

Будите класични овог љета, извадите фармерке из "нафталина", комбинујте их с малим топом. Што мање модних додатака, то ћете боље изгледати и боље истаћи своју личност. Бисери су све од накита што вам је потребно.  

Рибе

Њежне тканине истаћиће вашу лепршавост и даће вам пријатан осјећај на кожи, од чипке преко свиле до сатена. Од боја одговарају вам њежне нијансе ружичасте, розе и плаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана