Вријеме је за опуштање: Ево шта вам предвиђа викенд хороскоп

ГС
Вријеме је за опуштање: Ево шта вам предвиђа викенд хороскоп

Викенд хороскоп за период од 31. маја до 2. јуна предвиђа да ћете се коначно опустити послије недјеље у којој је било много астролошких појава и у којој су се сви нарадили.

Ствари постају ведрије, звијезде ће помоћи сваком знаку Зодијака да реализује планове и напредује, а када Мјесец уђе у знак Овна у петак, 31. маја, свима ће се вратити спонтаност и оптимизам.

Ован

За вас је у сезони Близанаца све мало мирније. Одмор вам може постати приоритет када Мјесец уђе у Рибе, али осјећачете се пробуђено када Мјесец буде у вашем знаку 31. маја. Послије периода напорног рада, уживаћете у забави, опуштању и љубави. Добићете позив за концерт.

Бик

Била је ово недјеља за дружење и нова познанства. До краја недјеље имаћете фокус за све задатке. А онда ћете за викенд истажити своју машту и створити рецепт за бјекство из града. Мјесец у Овну затвара недјељу и допушта вам да се одморите, не радите ништа, спремате укусну храну и кулирате.

 

Близанци

Цијеле недјеље сте учили и прикупљали информације. Јупитер је у вашем знаку, то вам даје више самопоуздања у свему, па и у ријешености да одете из града. Мјесец у Овну ће вам 31. маја даје разиграну енергију, помажући вам да схватите ко су вам битини људи у животу.

Рак

Љубав и романса били су у фокусу ове недјеље. Осјећате оптимизам када је ријеч о будућим романтичним поглављима. Мјесец у Овну 31. маја помаже вам да у великом стилу завршите вашу побједничку стратегију на послу или у школи. На путу ка кући јавиће вам се бивша љубав из другог града.

Лав

Ваше везе с пријатељима сада су веома јаке. Јасно вам је да би требало да имате више љубави и бриге за себе, тако исте могли доживети исцељење. Ослободите се прошлости и будите отворени за нова и позитивнија искуства. Отпутујте, вежите љујашку између два стабла, гледајте у небо, за то служи викенд.

Дјевица

Могуће је да сте доживјели ролеркостер с недавним транзитима. И уморни сте. Мјесец у Овну ће вам помоћи да поставите сценографију за нове ствари. Јупитер у Близанцима вам помаже да се попнете на врх, а пењање би могло да вас умори. Искористићете викенд за дружење са драгим људима из средње школе.

Вага

Послије дуге недјеље и свих узбуђења која вам Јупитер у Близанцима доноси, проширујући вам могућности, пријаће вам пауза. И даље вас држи ентузијазам за учење, радоваће вас лутање и истраживање по шуми или археолошким локалитетима. Срешћете инспиративне људе и потенцијалног партнера.

Шкорпија

Поправили сте свој друштвени живот и пуни сте енергије. Ускладили сте посао и дом, добили налет емоција и сад у све уносите много страсти и романтике. Бјежите за викенд из града у колибу без струје и домета мобилног. Разумије се, водите партнера и носите фењере, свијеће, плин... Биће ово лијеп, дуг викенд.

Стријелац

Ове недјеље урадили сте корки за викенд који сте једва чекали. Подарите себи милост, самољубље и бригу. Његујте себе психички и физички овог викенда, одвојте вријеме потребно за спа, пливање, вежбање, љенчарење. Будите нарцис бар на један дан, волите себе.

Јарац

Имали сте много контаката са људима ове седмице, било је узбудљиво. Били сте пуни енергије, а сад се осјећате исцрпљено. Мјесец у Овну вас подсјећа да успорите и одморите се. Остаћете код куће и сигурно избинџовати све серије које сте одлагали. И то је супер, само немојте због тога да се не јавите мајци и симпатији.

Водолија

Вратили сте фокус на себе током претходне недјеље. Вријеме је да се опет напуните енергијом и пружите себи алате потребне за постизање успјеха. У викенд улазите спокојни, с хрпом достигнућа. Када Мјесец уђе у Овна, осјећаћете налет креације, а ваша машта ће изродити фантастичне идеје.

Рибе

Ствари су много интересантније, ваш друштвени живот цвјета и тјера вас да останете на врху своје игре. Коначно размишљате као побједник и славите дане у којима не морате баш ништа. Када Мјесец уђе у ваш знак, бићете прилично популарни, а то се наставља и када Мјесец уђе у Овна 31. маја. Биће ово викенд за памћење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана