Водолију "убија" умор, овај хороскоп да смањи слаткише!

ГС
Водолију "убија" умор, овај хороскоп да смањи слаткише!

Најтачнији дневни хороскоп за 16. јануар 2023. године за сваки знак!

ОВАН

ПОСАО: Напредујете, то вас чини посебним и јаким. Држите све у својим рукама. ЉУБАВ: Договарајте се заједно, ништа сами не радите. Осећај сигурности је нешто што вас чини јаким и способним за даљи живот. ЗДРАВЉЕ: Често више бринете о партнеровом здрављу, него о свом.

БИК

ПОСАО: Сигурно ћете бити повремено у фази да вам се неке ствари не допадају у послу, самом раду. ЉУБАВ: Уколико сте слободни, често сте преосетљиви и нисте расположени за неке емотивне промене. ЗДРАВЉЕ: Здравствено вам се саветује умереност у свему.

БЛИЗАНЦИ

ПОСАО: Потребно је себе да натерате да радите оно што волите. Ви сте понекад визуални тип, а понекад имате истанчану интуицију за све око себе. ЉУБАВ: Емотивно, планирате путовање. Вероватно ће вас љубав и страст понети, тамо негде, где будете отишли. ЗДРАВЉЕ: Савет да уносите мање слаткиша.

РАК

ПОСАО: Добра сарадња са знаком Јарца или Бика, чувајте се надобудног Лава или уображене Шкорпије. ЉУБАВ: Емотивно сте више повезани са пријатељима него са партнером, то ствара јаз у заједници. Поправите такав однос. ЗДРАВЉЕ: Помало осећате успорени или уморни од посла.

ЛАВ

ПОСАО: Имаћете добар пословни однос са једним Биком. Он је особа која може да вам да јасна пословна и финансијска усмерења. ЉУБАВ: Волите породицу и децу. Колико год година да имате осећај младости у вама даје снагу. ЗДРАВЉЕ: Пазите на исхрану. Мање шећера уносите у организам.

ДЕВИЦА

ПОСАО: Оне Девице које се баве пословима дизајна, уметности, како су стваралачки надарени, није добро да дозволите себи луксуз да будете пасивни, крените у акцију. ЉУБАВ: Будите опуштенији у самом односу са патнером. Он воли вашу надахнутост. ЗДРАВЉЕ: Помало морате да мењате нешто у начину исхране.

ВАГА

ПОСАО: Посао може бити брже обављен уколико се задаци обављају у заједници. ЉУБАВ: Емотивно, замолићете партнера да вас не оптерећује превише. Емоције су тренутно у другом плану. ЗДРАВЉЕ: Здравствено ваш стомак је угрожен.

ШКОРПИЈА

ПОСАО: Често вам се дешава да долазите у ситуацију да морате да браните сопствене идеје и мишљење. ЉУБАВ: У љубави сте превише конзервативни и то лоше утиче на ваш однос. ЗДРАВЉЕ: Стрес утиче на кожу. Опуштање је потребно.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО: Много бриге о другима и њиховом раду и успеху могу срозати ваш ауторитет. ЉУБАВ: Уколико сте сами, а ваши пријатељи такође, осећају да су инфериорни у вашем друштву. ЗДРАВЉЕ: Одморите се добро. Превише сте напети.

ЈАРАЦ

ПОСАО: Сматрате себе толерантнијом особом од других и врло сте сигурни у оно што радите . Новац вам стиже преко сарадника из знака Рака. ЉУБАВ: Они Јарчеви који су у браку морају да смање своје прохтеве, док Јарац у вези има поред себе особу која је захтевна. ЗДРАВЉЕ: Имате добру енергију.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО: Много радите рекло би се да сте презапослени. Потребно вам је да се окренете другима и затражите помоћ. ЉУБАВ: Имате период љубави који ће вам пробудити чула. Нисте тип који само преферира еротику. Потребно вам је духовно јака особа. ЗДРАВЉЕ: Често сте затворени. Умор вам је непријатељ.

РИБЕ

ПОСАО: Можете имати вест о промени посла. То ће вас орасположити. ЉУБАВ: Уколико сте сами, поново може наступити стање пасивности. Ако сте у браку или вези, партнер воли вашу необичност. ЗДРАВЉЕ: Потребан вам је систематски преглед.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана