Више среће него памети: Ова три знака су рођена под срећном звијездом, добро их је имати у друштву

ГС
Foto: Илустрација

Ови људи спадају у праве срећнике, нарочито када је ријеч о играма на срећу. Како сматрају астролози, ова три знака Зодијака имају одређене особине које им помажу да се издвоје у овим ситуацијама као апсолутни срећковићи.

Они напросто знају како да искористе сваку прилику да се обогате, а од игара на срећу могу највише да профитирају, пише 24седам.

Лав

Лавови су познати по својој самоувјерености и оптимизму, што их чини често добри кандидатима да буду успјешни у играма на срећу. Њихова храброст и позитиван став према ризику могу им донијети велике добитке. Такође, њихова харизма и способност да привуку пажњу често их чине успјешним у друштвеним играма, као што су јамб или покер.

Стријелац

Особе рођене у знаку Стрелца су авантуристи, воле ризик и све што он са собом носи. Њихова жеља за истраживањем и путовањима широм свијета често их наводи да се упусте у игре на срећу отвореног ума. Њихова позитивна енергија и свестраност помажу им да се сналазе у различитим играма, било да је ријеч о коцки, картању или спортској прогнози.

Водолија

Од свих знакова Зодијака, Водолије су највише неконвенционалне и креативне. Њихова способност да мисле изван оквира може им помоћи да пронађу јединствене стратегије у играма на срећу. Такође, њихова интуиција и аналитичност могу их навести да доносе паметне одлуке када је ријеч о клађењу или улагању у лутрији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана