Викенд хороскоп: Некоме пријатно изненађење, а некоме финансијски губитак

Г.С.
Foto: Илустрација

Звјезде ће током предстојећег викенда помоћи сваком знаку Зодијака да реализује планове за одмор, а неки ће посебно процвјетати на пољу љубави

ОВАН

Овнови ће крај недеље дочекати мирно и лијепо. Све што сте зацртали почело је да се остварује. Ваша енергија је веома добра и потпуно заразна за људе око вас. Ствари се одвијају онако како нисте могли ни да сањате. Фокусираћете се на романтику овог викенда. Желећете што више спонтаности у вези како бисте се поново повезали с партнером. Проведите квалитетно вријеме са члановима породице. Укључите се у активности које вас окупљају. Физичка активности ће вам подићи енергију. Размислите о авантурама на отвореном или о кратком путовању на омиљену дестинацију.

БИК

Крај недеље за вас ће бити веома продуктиван. Имате много ствари да рјешите, али ништа вас не плаши. Боље се организујте и идите корак по корак. Стрпљиво успјевате да стигнете тамо гдје сте намеравали да будете, без панике. Фокусирајте се на његовање ваше везе. Уживајте у пријатним тренуцима с партнером, а планирајте и окупљање или породични оброк. Ојачаћете односе кроз смислене разговоре и друштвене игре. Релаксација је кључна. Препустите се сопственој нези, масажама или тихим шетњама. Желите миран предах, па изаберите место са природним лепотама или спа садржајима.

БЛИЗАНЦИ

Близанцима ће крај недеље бити веома добар и успЈешан. Ваша енергија чини да се људи око вас осЈећају непобЈедивим. Изгледа да имате тај ефекат на људе око себе. Добар је дан да подИЈелите позитивна осећања. Видећете да ће вам се доброта десетоструко вратити у животу. Дружите се с партнером, идите заједно на догађаје или планирајте забаван излет. Повежите се са браћом и сестрама или рођацима. Причајте и смиејте се. Будите ментално и физички активни, испробајте нове вјежбе или се укључите у занимљиве разговоре. Истражите живахност вашег града. Уживајте у културним активностима, ноћном животу и локалној кухињи.

РАК

С бригом завршавате седмицу. Сад је време да се ослободите и имате оптимистичнији поглед на живот. Покушајте да схватите да су ствари пролазне и престаните да контролишете све. Ова лекција ће вам помоћи да у будућности промијените свој поглед на ствари. Фокусирајте се на емоционалне везе. Изразите своја осјећања и слушајте партнера. Направите пријатну атмосферу код куће. Кувајте заједно или уживајте у филмској вечери. Дајте предност опуштању. Медитирајте, читајте или проводите вријеме близу воде ако је могуће. Пронађите мирно уточиште, скривену плажу или било какакв штек у природи.

ЛАВ

Ви сте вриједан ватрени знак, али упркос свим напорима, чини се да вам последњег дана недјеље не иде баш најбоље. Можда је време да се боље организујете или затражите помоћ од људи око себе. Покушајте да прихватите да је понекад пројекту потребан тим, а ви можете бити лидер. Покажите да цијените свог партнера. Планирајте романтични гест или изненађење. Преузмите одговорност за организовање породичног излета или активности. Останите активни и друштвени. Бавите се групним активностима или спортовима на отвореном и води. Прихватите позив на луксузну забаву. Посјетите оближње излетиште.

ДЈЕВИЦА

Дјевице ће одахнути и у петак имати миран дан. Чини се да вам ствари иду веома добро у овој фази живота. Веома сте се добро организовали и због тога се осјећате испуњено. Живот вас изненађује на најпријатније начине. Фокусирајте се на практичне гестове љубави. Планирајте излазак. Помозите породици у практичним задацима код куће. Понудите подршку и покажите своју поузданост. Водите рачуна о исхрани и одмарајте се колико треба. Одаберите дестинацију са историјском или образовном вриједношћу. Уживајте у истраживању музеја или културних знаменитости.

ВАГА

Вама се савјетује да будете опрезнији у трошењу, крај недеље није крај мјесеца. А сада можете доживјети финансијске губитке. Покушајте да не вршите притисак на себе и правите непланиране трошкове. Потребан вам је дан да се организујете за наредни период. Његујте хармонију у вашој вези. Планирајте активности које промовишу равнотежу и јединство. Тражите мирна рјешења. Посредујте у свим сукобима и подстичите отворену комуникацију. Фокусирајте се на технике опуштања. Вежбајте јогу, медитирајте или проведите време у природи. Одлучите се за дестинацију познату по љепоти и умјетности. Посјетите галерије или нека друга живописна мејста.

ШКОРПИЈА

Шкорпије ће имати миран крај седмице. Партнер је осетио да вам треба мало тишине и покушава да вам угоди. Покушајте да уживате у малим стварима. Прави је тренутак да одвојите мало времена за уживање у природи. Продубите емоционалну интимност, разговарајте од срца са партнером. Проведите вријеме један на један с вољеним особама. Слушајте активно и понудите подршку. Одморите се и пустите да вам се ствари слегну. Изаберите неку осамљену дестинацију, позовите пријатеље и уживајте у приватности и лепоти природе далеко од гужве. До понедЈељка ћете бити као нови, пише Сенса.

СТРИЈЕЛАЦ

Стрелчеви ће имати веома напоран последњи дан седмице. Много је посла, а недовољно времена. Не схватајте ствари лично. Не испада све онако како планирате. Тражите авантуру са својим партнером. Планирајте спонтано путовање или пробајте нешто ново заједно. Подијелите своја искуства и приче. Инспиришите друге својим оптимизмом и жељом за животом. Будите активни и на отвореном. Истражите нова мјеста или се бавите спортовима на отвореном. Идите у авантуру. А можете и да кренете у изазовно планинарење.

ЈАРАЦ

Морате да научите да будете отворенији. Имате много тога да изгубите ако не дозволите другима да вам се приближе. Зато би људи око вас могли да пате. Планирајте састанак с партнером и усредсредите се на изградњу стабилности и сигурности у вашој вези. Фокусирајте се на традиције и одговорности. Планирајте породично окупљање или помозите у кућ́ним пословима. Одржавајте дисциплину и рутину. Држите се здравих навика и избјегавајте слаткише. Одаберите дестинацију са историјским значајем, па истражите знаменитости и културно наслеђе.

ВОДОЛИЈА

Водолије недељу завршавају с главом у облацима. Чини се да је овај период као сан. Трудите се да уживате у животу и да не вршите притисак на себе. Само не дозволите да све то прође а да се тек тад пробудите. Прихватите спонтаност у вези. Планирајте изненађење или пробајте нешто неконвенционално. Разговарајте о идејама и охрабрујте једни друге на креативност. Фокусирајте се на ментално благостање. Бавите се интелектуалним активностима или вјежбајте пажљивост. Одлучите се за дестинацију познату по иновацијама. Посјетите неки културни фестивал.

РИБЕ

Коначно размишљате о одмору. Крај недеље изгледа као повољан за вас. Осјећате се мирно и опуштено. Већ размишљате о томе шта ћете радити на одмору, а то вас смирује и пуни позитивном енергијом. Његујте своје романтичне снове. Планирајте креативан састанак или се препустите фантазији заједно. Повежите се емоционално са вољеним особама. Поделите своје снове и подржите тежње једни других. Препустите се умјетничким активностима. Проведите време сликајући, пишућ́и или уживајућ́и у музици. Одаберите дестинацију са мистичним шармом. Истражите духовне локације или се опустите уз базен или воду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана