Викенд хороскоп: Коме неочекиван новац, а коме прилика за опуштање?

GS
Foto: Telegram

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024.

Ован

Овај викенд обећава обиље забаве и доброг провода! Било да идете у биоскоп, на клизање или на одмор са породицом, партнером или пријатељима, једно је сигурно: још више ћете ојачати везе и феноменално се провести!

Бик

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да у суботу уопште нећете бити "своји". Треба вам више одмора, а ако то себи не приуштите, највероватније ћете ускоро посустати на свим пољима и почети да правите грешке. Будите одговорнији према свом здрављу. 

Близанци

Веома сте забринути због нечега на шта не можете да утичете. Иако су вам многи савјетовали да престанете да бринете о ситницама, ви то заиста не успијевате! Овог викенда ћете можда почети да примјењујете туђе савјете и наичити како да бригу оставите по стани.  

Рак

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да је могуће је да ћете добити бонус, неочекивани новац или неки други вид финансијског подстицаја. Иако ваша ситуација уопште није критична, додатни новац никада не шкоди! Од сада ћете моћи да појачате планове и "циљате високо"!

Лав

Угледате се на старију особу коју сматрате ментором, али то вам није мудро. Осим што немате шта да научите од те особе, стварате јој веома непријатну ситуацију, јер превише зависите од ње. Саберите се!

Д‌јевица

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да ће вас старији пријатељ питати за савјет о једној деликатној ствари. Покушајте да му пружите сву своју подршку (нарочито ако се ослања на вас) и на крају викенда ћете се осјећати много боље јер сте урадили праву ствар!

Вага

Понекад улажете много времена у потпуно небитне ствари. На примјер, викенд ћете највјероватније провести покушавајући да спремите неко ремек-ђело у кухињи, а није да вам је то баш јача страна. Боље покушајте да развијате вјештине према којима гајите склоност. 

Шкорпија

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да ћете бити узнемирени због расправе са чланом породице. За похвалу је што имате своје принципе, али да ли је потребно да их се слијепо држите и да сте спремни да се жестоко посвађате? Размислите.  

Стријелац

Послије напорне нед‌јеље на послу, коначно имате прилику да се опустите. Међутим, то не значи да треба да останете у кревету, стално гледате ТВ... Напротив, што више будете повезани са стварима око себе, боље ћете се осјећати!

Јарац

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да сте веома исхитрени, поступате непромишљено, и чак и када д‌јелује да водите дијалог, заправо не слушате већ прфекидате партнера и колеге. Морате да им допустите да кажу шта им је на срцу уколико мислите да поправите односе, пише Сенса.

Водолија

Имате велика очекивања од партнера, али када треба да ви да допринесете побољшању односа, од‌једном сте затрпани обавезама, тражите изговоре. Због тога ситуација међу вама није баш добра, а ни овог викенда неће бити позитивних помака у љубави.

Рибе

Хороскоп за викенд од 2. до 4. фебруара 2024. каже да и ви и ваша боља половина улудо "траћите" време. Обоје морате да направите хитне промјене! Престаните да одуговлачите и искористите слободно вријеме које имате да у ова два дана  направите план који ће подићи вашу везу на виши ниво, преноси НајженаАло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана