Велики седмични хороскоп: Коме стиже новац, a коме се враћају духови прошлости

ГС
Велики седмични хороскоп: Коме стиже новац, a коме се враћају духови прошлости

Шта је најбоље учинити, шта избјегавати и како се изборити са недјељним потешкоћама? Одговоре потражите у новом седмичном хороскопу.

Ован

Овнови ове недјеље могу доживјети разочарење. Ви сте ентузијастична и страствена особа; ако вас занесе нека идеја, не можете да поднесете било шта друго. Међутим, сада морате пажљиво приступити овоме. Ствар може да се покаже као необећавајућа, а нова симпатија није обострана. Дакле, не идите „преко ивице“; трезвен прорачун је ваш најбољи пријатељ.

Бик

Неко ће бити јако узнемирен вашим просперитетним личним животом. Незадовољство ће бити усмјерено не на вас, већ на вашег партнера. „Штеточине“ ће почети да му постављају замке на послу, мијешајући се у вашу везу и на сваки могући начин привлаче пажњу на себе. Шта да радите? Одговор је једноставан: игнорисати. Пас лаје – караван иде даље.

Близанци

Близанцима ће помоћи смиреност и стрпљење. Може се испоставити да ваш кохерентан и промишљен акциони план не подноси тест стварности, а у стварности све може бити компликованије него што се у почетку мислило. Али ово није разлог да напустите оно што сте започели, само прихватите да ће за то требати још мало времена.

Рак

Ова недјеља ће бити пуна ситних невоља, досадних грешака и смијешних невоља. Све ово је некритично, али може озбиљно покварити планове. Стога, дишите дубоко, третирајте све филозофски. Штавише, ако се не заокупите малим стварима и не погледате ширу слику, све испада сасвим добро.

Лав

Лавови ће бити изложени духу ривалства и надметања, чак и тамо гдје то можда није потребно: на послу, у личном животу... Једно је када се такмичите ко може да испече највише кромпира, а друго је када се борите за срце лијепе жене. Међутим, срећа вас воли - не треба вам много труда да бисте побиједили.

Дјевица

Завршен је период туге - Дјевице су ушле у бијелу серију. Најнепријатније ситуације и разне потешкоће биће ријешене у вашу корист, а новац као да долази у ваше руке. Можете доносити судбоносне одлуке ако су такве одлуке закасниле. Односи могу бити тешки, али са својим дипломатским вјештинама све сукобе можете свести на ништа.

Ваге

Са новцем треба бити опрезан, као и прошле недјеље. И у вашем личном животу ће почети да се дешавају занимљиве ствари. Страст, напади љубоморе, обожаватељи или групе, ривалство, па чак и љубавни троуглови. Добра вијест је да имате већину шанси да будете у плусу.

Шкорпија

Ствари не иду добро. Има кашњења, има препрека, има неспоразума... Постоји могућност да почнете практично да „копате земљу носом” да све буде по вашем. Вјерујте, није вриједно ваших живаца. Постоје тренуци када морате само да сачекате. Прихватите ситуацију и посветите вријеме одмору, себи и нечему пријатном.

Стријелац

Људи око вас могу ући у бурне расправе. Концентришите се на важне ствари и неће вас брига за туђе свађе. Међусобно разумијевање тежи нули. Дакле, ово није најбоље вријеме за романсу. Али сада коначно можете прекинути везу која вам не одговара. Што се тиче посла, каријере и новца, све је прилично ружичасто, једини проблем су партнерски односи. Можда ће вас привући авантура. Покушајте да избјегавате екстремне спортове - сада није вријеме за ризиковање.

Јарац

Јарчеви ће се суочити са духовима прошлости. Људи на које сте одавно заборавили могу се вратити, или ће вас ствари које су одлагане на неодређено „касније” изненада подсјетити на себе. Овај повратак не обећава увијек невоље, али право да одлучите да ли ћете поново ући у ову ријеку остаје вама.

Водолија

Ове недјеље животна средина ће бити посебно важна. И није поента чак ни у томе да „краља прави његова пратња“, већ да сада много не зависи од вас. И што је боље међусобно разумијевање и што се више ваше идеје о крајњем циљу поклапају, то ће боље ићи.

Рибе

Рибе могу бити изненађене понашањем људи око њих. Неки могу изненада одлучити да више не желе да имају посла са вама, док ће други, напротив, стајати уз вас као планина. Мотивација оба ће највјероватније бити мистерија за вас. Међутим, у реду је. Запамтите колико можете бити флексибилни - и лако ћете се сналазити у тренутној ситуацији, пише Glossy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана