Велики прољећни хороскоп: Највише среће имаће један знак, чекају га невјероватне ствари

ГС
Велики прољећни хороскоп: Највише среће имаће један знак, чекају га невјероватне ствари

Астролог Сузан Тејлор објавила је астролошка предвиђања за прољеће за сваки знак Зодијака.

Ово годишње доба је посебно важно за земаљске знакове, јер они први осјећају ефекте сезонских промјена.  Ватрени знакови повезани су са енергијом, ентузијазмом и страшћу.

Прољеће је савршено вријеме за покретање нових пројеката и фокусирање на њихове циљеве. Ваздушни знаци су повезани са интелигенцијом, комуникацијом и логиком. Ова сезона их подстиче да се отворе новим перспективама и истражују друге идеје. Коначно, водени знаци су повезани са интуицијом, емоцијама и дубином. Они уживају у сезонским промјенама и увијек су у потрази за приликама.

ОВАН

Ова сезона ће за вас започети незгодно, али када се изборите кроз тешка времена, све ће изгледати заиста слатко. Мораћете да будете стрпљиви. Током марта би Меркур могао да избаци ствари из колосијека и баци ваш свакодневни живот у слободан пад. Кључ за пролазак кроз тешка времена је прихватање ствари са осмијехом и смјелост. Изгледа да је април срећан мјесец за вас.

БИК

Овај период обиљежиће немилосрдна одлучност и промјене. Код куће, у вашој вези и на послу, личност Бика ће одлучити да преузме контролу и донесе важне одлуке. Ако нисте задовољни како ствари иду, најбоље је вријеме да промијените ствари и радите на својим циљевима. Не заборавите да одвојите мало времена за себе ове сезоне и биће срећни!

БЛИЗАНЦИ

Финансијски проблеми могу се појавити нежељено, али не дозволите да вас спутавају. Личност Близанаца има невјероватну моћ прилагодљивости и увијек ће пронаћи рјешење за проблеме са којима се суочавају. Од маја па надаље, звијезде су припремиле неке невјероватне ствари за ваш знак и гарантовано ће вам измамити осмијех!

РАК

Веома сте захтјеви и нећете двапут размишљати о томе да се чује ваш глас. Било да сте заљубљени, са породицом или на послу, нећете се мотати около и брзо ћете рјешавати проблеме. Уморни сте од чекања да се ствари саме од себе промијене и коначно ћете узети своју судбину у своје руке. Ови мјесеци ће бити напорни за Ракове, али вјерујте нам, свидјеће вам се узбуђење.

ЛАВ

Овај период ће бити мјешовит за личност Лава; сигурно је рећи да ће бити успона и падова. Фрустрације и непредвидиви проблеми ће мучити ваше везе и професионални живот, али не дозволите да вас ово сруши и наставите да држите главу високо. Мада, заиста би требало да преиспитате свој став; можда вас људи сматрају превише импозантним, покушајте да промијените своју тактику за боље резултате.

ДЈЕВИЦА

Овог прољећа чекају вас промјене, али не брините, све изгледа веома позитивно! Доживјећете ново буђење, а ваша новопронађена енергија изгледа веома импресивно. Бићете ефикасни, бистри, динамични и креативни, што значи да имате управо оно што је потребно да постигнете све своје циљеве, како у личном тако и у професионалном животу. Имајте вере у себе.

ВАГА

Чини се да ће за вас бити повољан временски период који траје све док одлучите да преузмете контролу над својом судбином. Ако нешто желите, онда је прољеће најбоље вријеме да то и остварите, па ако размишљате о покретању нове пословне идеје, само напријед! Што сте амбициознији, то ћете бити успјешнији, и у љубави и у финансијском погледу.

ШКОРПИЈА

Биће то позитивна сезона за вас, иако ћете вјероватно наићи на проблеме у вези. Ви сте веома дисциплинована особа и одлучили сте да ћете, поштујући правила, моћи да остварите своје циљеве. Када се осјећате заглављени у некој ситуацији, Марс и Сатурн ће вас водити и предати вам кључеве успјеха. Ваша интуиција је одличан водич, па будите сигурни да слушате свој осјећај.

СТРИЈЕЛАЦ

Тајна успјеха је заиста не дозволити да вас ствари избаце са курса. Прољеће ће са собом донети многе страствене љубави и невјероватне успјехе. Ево савјета за вас: Стријелци, идите са током и ствари ће се добро одвијати. Ваша енергија ће бити импресивна и нећете имати проблема да привучете људе својим идејама. Ваша снажна личност ће вас подржати, зато циљајте високо!

ЈАРАЦ

Вријеме је за осмијех, јер сте један од најсрећнијих хороскопских знакова. Звијезде вас кваре у свим областима вашег живота. У априлу ће вам Марс и Сатурн дати додатни подстицај који вам је потребан да бисте напредовали у својим пројектима. Мај ће са собом донијети неке еволуције у вашим финансијама, па максимално искористите просперитетни период и почастите своју породицу. Могла би се појавити занимљива понуда, па будите сигурни да ћете је максимално искористити.

ВОДОЛИЈА

Лоша вијест је да ова сезона не изгледа идеално за вас, али будите сигурни да ће бити и добрих вести у наредних неколико мјесеци; посебно финансијски. Могли бисте се борити да пронађете своје мјесто, а неспоразуми могу довести до несугласица. На вашу срећу, можете рачунати на подршку свог партнера! Имајте на уму овај савјет; запамтите да своје проблеме подијелите са људима који су вам најближи и они ће вам помоћи да видите јасније.

РИБЕ

Прољеће ће бити просперитетни период за вас, личност Рибе, чак и ако би мај био стресан. Срећа обасјава ваш љубавни и професионални живот. Искористите ово вријеме мудро и фокусирајте се на покретање породичних и професионалних пројеката. Ваша интуиција у комбинацији са вашом креативношћу је импресивна и људи вас све више примјећују! Ваши највећи изазови су да вјерујете у себе и да имате храбрости да доносите одлуке, пише Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана