Велики пословни хороскоп за јул: Ова четири знака ће извући карту среће

Г.С.
Велики пословни хороскоп за јул: Ова четири знака ће извући карту среће

Иако јул мјесец одмора од тешког напорног првог дијела година, многима ће баш и јулу бити прилика да се заради.

Ован

Упорно заговарате своје пословне циљеве, али имате утисак да Вас прате лоше околности или да околина нема довољно разумијевања за Ваше идеје. Стало Вам је да се дистанцирате од јавних расправа и да правилно заштитите своје интересе, међутим различите околности диктирају напорне услове или убрзани темпо у пословној сарадњи. У периоду око 13. јула, могућа је пролазна финансијска »криза«, што ће Вас натерати да прихватите и неке допунске послове. Крајем мјесеца очекују Вас нови пословни контакти и бољи услови. Потребно је да прихватите одређени степен пословног ризика, као основни услов за даље напредовање и увећану зараду.

Бик

Околина често има пресудну улогу у пословном дијалогу, тако да Вас нови догађаји или информације упућују на проширене контакте у односу са сарадницима. Покушавате да се изборите за већу самосталност, међутим постоје отежавајуће околности уколико напустите тимски рад. Повремено осјећате недостатак концентрације или креативан умор, али то је пролазна фаза у ишчекивању да се остваре пословне понуде које доносе боље услове. У периоду од 18. јула, постоји могућност да унапредите своју позицију на пословној љествици. Неко ће Вас наградити за уложени труд. Важно је да остварите нове пословне контакте или да прихватите савремене идеје и позитиван тренд у својој професионалној оријентацији.

Близанци

Нови догађаји на пословној сцени намећу различите дилеме у односу са сарадницима, околина Вам индиректно даје до знања да не одобрава Ваше ставове или понашање. Ипак, стратегија коју спроводите на крају доноси позитивне резултате. Стало Вам је да остварите побољшање у финансијском смислу и заинтересовани сте за лично усавршавање, али морате да испуните и одређене услове. Нема потребе да заоштравате однос са сарадницима или особом која има велики утицај на Вашу околину. Важно је да сачувате добар сараднички однос. У периоду од 19. јула, очекују Вас корисни сусрети који отварају нове могућности у пословном изражавању.

Рак

Налазите се у креативној фази и дјелујете захтијевно пред околином, добро процијењујете пословне прилике и умете да остварите своје циљеве на различитим странама. У складу са својим потребама вешто користите опробане манире и успијевате да се наметнете у ситуацијама када се рјешавају значајни пословни интереси. Импонује Вам посао у коме до изражаја долазе Ваше креативне способности. У периоду до 24. јула, потребно је да испуните своје редовне обавезе и да измирите нека финасијска дуговања. Крајем мјесеца обратите пажњу на свој пословни имиџ или стил изражавања, већину важних циљева можете да остварите на успешан начин захваљујући добром планирању, поузданој сарадњи и нечијем протежирању.

Лав

Налазите се у креативној фази, стало Вам је да примените стечено искуство на нове пословне могућности. Нема потребе да оклевате пред новим изазовима, али уз обавезну консултацију са поузданим сарадницима. Важно је да направите добру процјену или избор, након тест ситуација очекује Вас убрзано напредовање на пословној љествици. Ускладите своја интересовања у односу на водећи пословни тренд, који обећава практичне аспекте или материјалне резултате. У финансијском смислу налазите се у позицији да увећате своју зараду, као и да решите нека имовинска или инвестициона питања. У периоду од 11. јула, обратите пажњу на могућност личног усавршавања, на јавне наступе, професионално напредовање или на удруживање интереса.

Дјевица

Самопоуздање и позитиван тренд који пратите доноси сјајну прилику за убрзаним напредовањем на различитим странама. Осјећате прилив креативне енергије и потребу да у потпуности остварите своје циљеве или интересовања. Ситуацију на пословној сцени најчешће процењујете на основу својих амбициозних визија и не можете да се задовољите просјечним резултатима. Потребно је да испуните одређене услове како бисте оставили добар утисак на пословне партнере. У периоду од 18. јула, обратите пажњу на корисне сусрете или на контакте са иностранством. Неко је спреман да подржи Ваше идеје, потребно је да удружите своје интересе са поузданим сарадницима. Сачувајте оптимистички приступ и јасну визију о својим циљевима, запажени успјех подразумијева извесно »жртвовање« или непрекидно улагање стваралачког напора.

Вага

Прате Вас различите пословно-финансијске обавезе које захтјевају велики напор и додатно ангажовање. Ако Вам је стало да потврдите своје професионалне способности на дјелу или да остварите запажене разултате, примјените позната правила у пословној сарадњи. Питање пословне организације и поверења у одредјене сараднике, захтјева да добро размислите о различитим интересима који Вас повезују у заједничком послу. Немојте дозволити да Вас узнемиравају нека споредна дешавања, своју пажњу усмјерите на приоритетне циљеве и прихватите савремени тренд у пословању. Од 19. јула, очекују Вас позитивне промјене и могућност за личним или професионалним усавршавањем, као и нови или перспективни контакти са иностранством.

Шкорпија

У жељи да остварите успешне резултате спремни сте да прекорачите своје досадашње стандарде и мјерила, нарочито у неким видовима практичних, занатских или услужних дјелатности. Имате довољно енергије и интересовања да побољшате свој пословни статус. Уз добру вољу неопходно Вам је доста знања или мудрости, како бисте у потпуности остварили своје професионалне циљеве. Очекују Вас значајна побољшања у периоду од 10. јула. Потребно је да успоставите бољу селекцију и нове критеријуме вриједности приликом избора одговарајуће теме. Актуелна дешавања на пословно-финансијском пољу отварају могућност за новим облицима сарадње или за даљим професионалним усавршавањем.

Стрелац

Због честих промена на пословној сцени Ваша околина очекује да се додатно ангажујете у различитим стваралачким фазама. Можда Вам повремено недостају стрпљење или концентрација за напорне обавезе. Иртира Вас нечија формална улога и понашање у пословним преговорима. Имате осећај да нови догађаји најављују важне промјене на пословној сцени. Важно је да јасно дефинишете своје пословне интересе и да одговорите на добру понуду. У периоду од 17. јула, очекују Вас позитивни догађаји и успјешна сатисфакција. Избјегавајте такмичарску атмосферу или ривалство у односу са сарадницима.

Јарац

Дјелујете врло промишљено и умијете да наметнете своје ставове пред сарадницима. Пажљивије анализирајте све што се дешава на пословној сцени, како бисте процијенили најбољи тренутак за акцију. Усавршите свој стил изражавања, јер понекад моћ убедјивања има вишеструки ефекат. Важно је да завршите све веће обавезе у периоду до 24. јула, немојте дозволити да неко оспорава Ваше пословне циљеве. Тајна Вашег успјеха се крије у прецизној оријентацији ка практичним циљевима, нарочито до изражаја долази Ваша способност доброг запажања и вештина брзог прилагођавања у новим условима. Добра процена и организованост у пословним контактима представља Ваш главни адут.

Водолија

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени и не желите да се помирите са утврђеним стандардима који владају у Вашој околини. Тражите ефикаснија рјешења у пословном изражавању, али постоје околности које не зависе од Ваше воље или утицаја. Сарадници Вам замерају на извјесној самовољи приликом доношења пословних одлука. Одбијате да саслушате критизерске коментаре и најчешће се руководите за личним процјенама. У периоду од 23. јула, важно је да ријешите нека имовинска или статусна питања. Успешне формуле треба понављати у различитим ситуацијама, као додатну гаранцију за пословни или ночани добитак.

Рибе

Осјећате појачани психолошки притисак и потребу да се растеретите од напорних или додатних обавеза. Лоша комуникација у односу са сарадницима утиче на погрешне пословне процјене и понашање. Сачувајте присебност и немојте дозволити да Вас посао окупира више него што је потребно. Научите да подвучете јасну црту и да се правилно заштитите од лоших утицаја са стране, који нарушавају Ваш пословни статус. Мудро ријешење је, да затражити нечији савијет или подршку. У периоду до 22. јула, можете да завршите све важније пословне задатке и обавезе. Крајем мјесеца, очекује Вас добра прилика која гарантује пословно-финансијску сатисфакцију или неки вид јавног признања, преноси  Дормео.рс  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана