Велики недјељни хороскоп за период од 21. до 27. августа: Шкорпије треба да се припазе преваре, а Лавове чека велика љубав

Г.С.
Велики недјељни хороскоп за период од 21. до 27. августа: Шкорпије треба да се припазе преваре, а Лавове чека велика љубав

Да би били успjешнији, Стријелци треба да обуздају своју тврдоглавост и понекад признају да греше.

Јарцу се осмехују исплативе пословне сарадње са иностранством.

Ован 21. 3 - 20. 4.

Посао - У центру пажње биће кадровска прерасподјела послова, путовања и односи са колегама и надређенима. Неки од вас ће чешће бити на терену, преселити се у друге канцеларије или добити нове колеге.

Љубав - Ако патите због несрећне љубави, извући ћете закључке, затворити болна сјећања у фиоку прошлости и концентрисати се на стварност. Присилите се да изађете, јер ће вам дружење са пријатељима и познаницима отворити врата заборављеног свијета забаве.

Здравље – Бићете пуни енергије, радознали и жељни друштва и познанстава. Али ментални умор ће бити чест пратилац свих ваших обавеза, па ћете се брзо уморити. Слаба концентрација ометаће вас у пословним активностима.

Бик 21. 4. - 21. 5.

Посао - Очекује вас успјех у медијским пословима, спољној трговини и уметничким занимањима. Ако имате хоби, обавезно га претворите у посао. Финансијски резултати би могли бити изненађујући.

Љубав - Планетарни покрети обећавају мирну, али не и досадну недјељу. Од вас зависи да ли ћете живјети повучено, посвећено само послу и пријатељима, или ћете се „бацити" у вртлог динамичног друштвеног живота, упустити се у нову везу или бар игру завођења.

Здравље - Од 23. августа излазите из стресног периода који вас је мучио разним тегобама. Добар утицај Марса из знака Дјевице обезбједиће вам енергију и добро расположење. Ви сте на путу опоравка.

Близанци 22. 5 - 21. 6.

Посао - Проблеми, застоји у преговорима, превирања и затегнути односи у радном окружењу поквариће вам расположење. Уздржите се од непотребних изјава, коментара и критика, не причајте другима канцеларијске трачеве.

Љубав - Они који су кренули у нову везу биће ближи свом партнеру, а нота разумијевања која ће се развити међу вама учиниће вашу везу јаком. Открићете да имате исто мишљење о многим стварима, што ће вам дати осећај олакшања и повезаности.

Здравље – Марс у Девици ће вас изложити многим стресним ситуацијама, па ћете бити преосјетљиви и посвађати се око ситнице. Рођени у јуну биће изложени разним здравственим проблемима – водите рачуна о грлу, гласним жицама, плућима и штитној жлијезди!

Рак 22. јун - 22. јул

Посао – Могли бисте да поставите свој посао на нове темеље, унапредите своју технологију или склопите познанство које ће промјенити ток ваше каријере. У складу са трудом и залагањем, можете очекивати и већу зараду.

Љубав - За неке ће љубав бити повезана са сарадњом. Ако дијелите заједничке интересе и дугорочне планове, посебно финансијске, уживаћете у подршци партнера. Нећете погријешити ако радите заједно да бисте постигли своје пословне циљеве.

Здравље - Пијте више течности и једите здравије да бисте елиминисали проблеме са варењем. Биљни чајеви ће добро дјеловати на ваш стомак. Крајем недјеље мање ћете бити изложени стресу и умору, па ћете се скоро преко ноћи осјећати одлично!

Лав 23. 7. - 22. 8.

Посао - Ако жудите за промјеном или новом, боље плаћеном позицијом, распитајте се о могућностима - неке опције су сада изводљивије. Боравак Меркура у вашем пољу новца позитивно ће утицати на ваш банковни рачун.

Љубав - Ви сте добри у љубави. Оплеменићете свој еротски живот и лакше ћете пронаћи пут до срца вољене особе. Самци, није искључено да се ове недјеље заљубите на први поглед, обновите везу из прошлости или се препустите интригантном флерту.

Здравље - Нећете имати већих проблема са здрављем. Осећаћете се пуни енергије, па ћете уживати у путовањима, а ако сте на мору, пливању и роњењу. Ако већ дуже вријеме патите од нечега, налазите се у периоду када је могућ брз опоравак.

Дјевица 23. 8. - 22. 9.

Посао – Од ове недјеље почиње астролошко правило вашег знака, па ћете постати борбенији и амбициознији. Напорно ћете радити, бити сналажљиви, а постоје индиције да ћете боље зарађивати. Али чувајте се брзоплетости и изненадних одлука.

Љубав - Венера у Лаву створиће вам привремене емотивне потешкоће. Ваше реакције ће бити бурне, говорићете своје мишљење без длаке на језику и нећете оклијевати да урадите оно што осећате у том тренутку. Чувајте се брачних свађа које ћете започети без разлога.

Здравље – Сунце и Меркур у вашем знаку биће заслужни за ваше одлично расположење. Уживаћете у активном друштвеном животу. Али повремено су могуће напетост и анксиозност, што ће лоше утицати на варење.

Вага 23. 9. - 22. 10.

Посао - Запишите све податке и водите рачуна о томе гдје све стављате. Бићете заборавни, склони грешкама и доводићете се у непријатне ситуације. Странке ће вас оптеретити непотребним питањима и захтјевима.

Љубав - Догађаји ће бити неочекивани, али зато позитивни. Не покушавајте да извлачите закључке или усмеравате ток љубавних прича. Развој неких ситуација ће се одвијати тако да нећете моћи директно да утичете на њих. Препустите се догађајима и уживајте.

Здравље Налазите се у стресном периоду. Много ћете радити, свађати се са члановима породице и колегама, па ће вам добро расположење често бити замијењено бијесом. Жене треба да воде рачуна о својим јајницима, бешици и грлу. Уживаћете у купању или вечерњим шетњама уз море.

Шкорпија 23.10. - 21.11.

Посао Планете у Дјевици повећаће могућност изненадних пословних и материјалних прилика. Могућа је сарадња која доноси већи финансијски профит или могућност напредовања на хијерархијској љествици.

Љубав - Размишљаћете о грешкама и неуспесима, сјећаћете се прошлости и плашити се будућности. Ако сте у дугој вези или браку, осјећаћете ситост и рутину, а случајни сусрет би вас лако могао заплести у мрежу прељубе и страсти.

Здравље Излазите из кризног периода и враћају вам се снага и енергија. Најосјетљивија тачка вашег здравља биће нерви - бићете лако узнемирени, немирни и тешко ћете заспати, па је могућа и несаница. Свидиће вам се мед и чајеви.

Стријелац 22.11 - 21.12

Посао Да бисте били успешнији, обуздајте своју тврдоглавост и понекад признајте да нисте у праву. Дипломатијом и тактиком лакше ћете се пробијати кроз лавиринт пословних догађаја и ситуација.

ЉубавКонтакти са пријатељима, садржајнији друштвени живот или путовања помоћи ће вам да промјените неке ставове, приступите новој симпатији или разрешите емоционалне сумње. Не оптерећујте се неуспјесима прошлости, већ гледајте светлије у будућност.

Здравље - Добар утицај Венере биће заслужан за ваш оптимизам и живот пун забаве. Заинтересоваће вас алтернативна медицина, здрава исхрана и медитација. Али штетни Меркур вас може изложити повременим главобољама и вирусима.

Јарац 22.12 - 20.1

Посао - Меркур у Девици указује на интензивнију сарадњу са иностранством и странцима, посебно када се ради о стручном усавршавању, склапању нових уговора или неким комерцијалним пословима.

Љубав - Бићете одлучни у доношењу значајних љубавних одлука, било да се ради о стабилизацији постојеће везе, уласку у нову везу или браку. Пар ће се посветити подизању дјеце, заједничким подухватима са партнером и кувању планова за будућност.

Здравље - Владавина Дјевице је одличан астролошки период у коме осјећате да имате много енергије, па сте у данима када ће вас здравствени проблеми заобићи у широком луку. Туристичка путовања ће вас најбоље опустити.

Водолија 21. 1. - 18. 2.

Посао - Приватни предузетници ће морати да уложе много труда и вјештине како би наплатили услуге или кренули са мртве тачке. Умјетници ће стагнирати у креативном раду и патити од недостатка инспирације.

Љубав - Блистаћете шармом који неће бити наметљив, али ће га сви моћи препознати. Сусрет почетком недјеље доноси могућност буђења осјећања. Није искључена веза са особом из другог града или сусрет са познаником који ће бити више него узбудљив.

Здравље – Избјегавајте физичке напоре. Не носите тешке предмете, а ако сте спортиста, чувајте се повреда. С времена на време осјетићете унутрашњу напетост коју ћете изразити и споља. Можда сте у посљедње вријеме били под великим стресом.

Рибе

Посао - Пословне обавезе захтијеваће више будности и повећане концентрације. Бићете расејани, заборавни и исхитрени, па ће вам требати више времена и труда да завршите свакодневне задатке.

Љубав – Ако већ немате воље да разговарате са партнером, недостатак комуникације надокнадите физичким додирима како би партнер био сигуран у ваша осећања према њему. Самци, немојте бити самозатајни ако вам се неко свиђа. Радије, наступајте храбро и пркосно.

Здравље - Ако и ви имате стомачне тегобе или болујете од гастритиса, могли бисте да осјетите јачање или повратак непријатних симптома. Ојачајте имунитет препаратима од меда и покушајте да се што више одмарате и спавате, преноси 24sata.hr

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана