Велики недељни хороскоп: Овну већи добитак, Бику љубавне варнице, а вама?

ГС
Велики недељни хороскоп: Овну већи добитак, Бику љубавне варнице, а вама?

Недјељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године је припремио велике промјене.

ОВАН

Недјељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године вам предвиђа лијепе догађаје који ће вас мотивисати. Коначно ћете имати осјећај да се труд исплатио, а самим тим и нове идеје. Не сумњајте у свој потенцијал, реализација планова може значајно да унапреди ваше финансије. Однос са партнером јача, слиједи вам пуно заједничких тренутака и корисних разговора. Ако сте слободни, хороскоп вас савејтује да не остајете код куће. Здравље одлично.

БИК

Ваш недјељни хороскоп вас саветује да се фокусирате на себе, своје планове и циљеве. Претјерана брига о другима и туђим проблемима може да вас доведе до тачке пуцања. Ова недјеља је одлична да докажете све своје вештине и унапредите знање, али није повољна за новчане трансакције или велика улагања. Водите рачуна о трошковима, могући су ситни кварови у кући. Љубавне варнице ће владати током викенда, спремите се за флерт са мистериозном особом. Провјерите крвну слику. Најбољи дани биће вам понедјељак и петак.

БЛИЗАНЦИ

Не показујте другима слабости током цијеле недјеље, постоји могућност да неко жели да их искористи кад се најмање надате. Имаћете потребу за изолацијом, а ова недјеља је добра за размишљање и пуњење батерија. Звијезде вас савјетују да не брзате са доношењем важних одлука, посебно ако се тичу промене мјеста становања. Рачунајте да ће телефон звонити током читаве седмице, бирајте са ким комуницирате. Заузете Близанце очекују благе трзавице које ће се решити крајем недеље. Више спавајте. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

РАК

Недјељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године је припремио велике промјене! Ова недјеља може да вам донесе трансформацију на сваком животном пољу. Уколико планирате да промијените професију, сада је идеално време. Док ће слободни упознати особу са којом ће ступити у везу на дуже стазе, заузети ће упловити у мирну луку. Хороскоп вас савјетује да уведете физичку активност, пријаће вам осећај да радите нешто добро за себе. Добро се осјећате. Најбољи дани биће вам понедељак и уторак.

ЛАВ

Ове недјеље ћете се можда суочити са неким изазовима на послу, али немојте да дозволите да вас то обесхрабри. Ваша страст и ентузијазам биће кључни за превазилажење препрека. Радите на комуникацији са колегама како бисте избегли неспоразуме. Када је љубав у питању, можда ћете имати жељу за дубљим повезивањем. Разговарајте отворено са партнером о својим осећањима и потребама. Слободни Лавови могу да упознају занимљиву особу преко посла. Чувајте се преједања. Најбољи дани биће вам сриједа и субота.

ДЈЕВИЦА

Повећан број обавеза и појачана одговорност на послу. Будите организовани и фокусирани како бисте ефикасно обављали задатке. Не устручавајте се да потражите помоћ ако вам је потребна подршка. Клоните се трачева и људи које не познајете довољно. Хороскоп каже да отворена и искрена комуникација може да буде кључна за успех на пољу љубави. Слободним Девицама ће се указати прилика да ријеше неспоразум са особом из прошлости. Провјерите крвну слику. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

ВАГА

Недељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године вам доноси потешкоће на пољу финансија. Покушајте да се уздржите непотребних трошкова и пажљиво планирате буџет. На послу вас чекају промијене које могу да промијене вашу свакодневицу, али одличан је период за преговоре са странцима. Бићете склони критикама на љубавном плану, али хороскоп вас савјетује да размислите да ли поступате онако како очекујете од партнера. Током викенда добијате сјајне веијсти од члана породице! Више спавајте. Најбољи дани биће вам уторак и сриједа.

ШКОРПИЈА

Размислите о својим циљевима и животним приоритетима. Будите спремни да ове недеље донесете храбре одлуке како бисте остварили своје амбиције. Немојте задржавати своје осећаје или мисли. Поделите их са партнером како бисте ојачали ваш однос. Слободне Шкорпије могу да доживе узбудљива познанства, али савет је да припазе на емоционалну искреност. Током викенда можете да очекујете новчани добитак за старе заслуге. Пријала би вам физичка активност. Најбољи дани биће вам понедјељак и субота.

СТРИЈЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године вам буди жељу за истраживањем и авантурама. Размислите о томе како можете да проширите своје хоризонте и придружите се новим активностима које вас испуњавају. То би могло да учврсти ваше самопоуздање. Нека тајна може да исплива на љубавном пољу. Многи Стрелчеви ће размишљати о прекиду емотивног односа. Ако сте слободни, привући ћете некога сличних интересовања. Поведите рачуна о исхрани. Најбољи дани биће вам петак и недеља.

ЈАРАЦ

Не прија вам токсично окружење и имате осећај да никоме не можете да верујете. Ово је недеља када ћете увести велике промене и побољшати квалитет живота. Уколико склапате важне сарадње или имате велике новчане трансакције, добро обратите пажњу на детаље који могу да вам промакну. Тако можете да избегнете компликације. Не терајте инат када је љубав у питању, само изазивате супротан ефекат. Ако сте слободни, постоји велика шанса да се упустите у однос са заузетом особом. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ВОДОЛИЈА

Ваше исхитрене реакције могу да наруше многе односе током ове недеље. Поведите рачуна о афекту. Већ почетком недеље можете да испољите незадовољство тамо где не треба. Одлична недеља за промену посла, додатни курс или едукацију. Средином седмице вас очекује занимљиво изненађење од партнера. Ако сте слободни, савет је да не остајете код куће. Пријаће вам нова познанства, дружење и комплименти на рачун ваших достигнућа. Чувајте се прехладе. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 26. фебруара до 3. марта 2024. године вас саветује да на послу будете пажљиви према детаљима и усредсредите се на завршавање започетих пројеката. Креативност и интуиција могу да буду ваши савезници у решавању изазова на радном месту. Ако осећате потребу за променама, разговарајте о томе са надређенима. Слободне Рибе би могле да доживе дубље емоционалне везе. Заузете очекују занимљиви разговори и одлуке са партнером. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана