Велики недjељни хороскоп: Овновима емоције долазе до кључања, Близанци да се чувају повреде на раду

Г.С.
Велики недjељни хороскоп: Овновима емоције долазе до кључања, Близанци да се чувају повреде на раду

Погледајте шта вам звијезде предвиђају за период од 7-13. августа,

 

 

ОВАН

Храна

Улазите у недјељу која доноси пренаглашену потребу за свим животним задовољствима, па и за храном. Као да ће вам се све „дизне" отворити – сваки залогај ће бити посебно укусан, сладак.

Љубав

„Превише" недјеља. Све везано за емоције долази до тачке кључања, било да сте соло играчи или сте у пару. За оне у емотивним везама – озбиљна искушења кроз друге особе. Неко ће по сваку цијену покушавати да вас освоји, а ваше је да ли ћете то дозволити или не. Са партнером је однос пренаглашен – или има љубави и страсти да прелива...или има превише захтјева и пребацивања. У неким емотивним релацијама сада може доћи до интензивнијих потреса. Слободни – неко ко вам се одавно допада може показати заинтересованост за вас. Такође - период погодује наглим љубавним почецима који замагљују очи и мозак.

Посао

Фокус ставите на све што се везује за посао – нека вам ту буду приоритети, јер овдје ћете видјети конкретне резултате (а не као на пољу емоција, гдје ћете се ментално, физички, али и финансијски истрошити). У свему везаном за посао је ситуација прилично добра, колико год имали напора и отежања кроз радну свакодневицу. Сви договори ће функционисати, а комуникација са сарадницима и колегама ће се знатно побољшати. Уколико је дошло до неке промјене или реорганизације – сада већ почињете да хватате конце дешавања.

Здравље

Добро, сем мањих пролазних тегоба.

БИК

Храна

Мјесец је у вашем знаку – Бикови не знају шта је доста ни у каквој врсти уживања, па ни у храни. Крећите се више, шетајте – али не у варијанти – прошетао сам до посластичарнице, сад мало да одморим уз колач..

Љубав

Непријатни догађаји у дому и са члановима породице (било ваше, било партнерове) – неко вас може јако изнервирати, забринути, поготово ако се те ситуације понављају. Партнер ће покушавати да буде од помоћи, али више ће вас иритирати него што ће вам заиста помагати. Генерално гледано – ваш фокус сада није на емотивном односу у којем сте, већ покушавате да се изборите са другим ситуацијама које су вам важније. Слободни Бикови – емоције и жеље вас могу преплавити, без обзира да ли је у питању нова особа или неко од бивших партнера, симпатија, познаника. Могући су нагли почеци бурних и страсних односа.

Посао

Колико год ваше радно окружење било немирно или вам уносило дистракције, колики год обим обавеза био у овој недјељи – изгледа да ћете ви бити добро, бар што се редовних послова и сарадњи тиче. То што ће вас све чинити напетим (не само везано за посао, биће ту и приватне тематике) неће се одразити на квалитет вашег рада и на оно што дајете. У оном најпрактичнијем могућем дјелу – шта се мора обавити, биће обављено. Непланирани трошкови везани за дом или за члана породице могу се јавити од самог почетка недјеље.

Здравље

Стрес, осјетљиво грло, могуће тегобе са стомачним дијелом или кичмом.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Проблеми са варењем доносе потребу да више водите рачуна о намирницама које уносите у овој недјељи. Лаки, а чести оброци, а слаткише и масти животињског порекла смањите на најмању меру.

Љубав

Зарад мира у кући (или мира у мозгу) свјесно ћете повремено затворити очи или се направити глуви, свјесноо ћете прећутати или ћете свјесноо прећи и преко ситница и преко крупница. И то је скроз ок. Јер, ионако је немирно, усталасано, повремено затегнуто у односу са вољеном особом. А вама је више мука од нервозе (не само оне везане за партнера, већ и око других ситуација и особа) и не желите да додајете уље на ватру. Могуће је да вас у овој седмици љубомора мало продрма, али ако је за утјеху – продрмаће и партнера. Слободни Близанци – неко вам се баш допада. И знате да није за вас. Али од осјећаја је тешко побјећи.

Посао

Нервоза ће бити доста појачана од самог почетка недјеље. Појављиваће се отежања или препреке – и колико год ћете ви умијети да их решите и то прилично брзо – ипак ће вам изазивати напетост. Не залећите се у инвестиције или у договоре у којима се обећава више него добра зарада – и за једно и за друго је велико питање да ли ће вам се исплатити...или ћете се брзо разочарати. Зараде у овом тренутку могу каснити или бити мање него иначе – али ће зато трошкова бити за извоз. Контролишите оно што је у вашој могућности.

Здравље

Могуће су повреде на раду, па чак и у кући. У саобраћају је потребан појачан опрез.

РАК

Храна

Ово је недјеља када ће вам очи бити гладне, а желудац премали да прими све оно што бисте ви сада смазали „очас посла". Када навалите на слаткише и сладоледе, нећете знати шта је доста.

Љубав

Срце ће вам бити више „на мјесту" током ове седмице. Још увијек може постојати по који одјек затегнутости или неразумијевања које је било присутно током протекле недјеље – али на кратко и брзо ће се рјешити. Са вољеном особом ће комуникација лакше тећи, сваки договор ће водити ка обостраном задовољству – кроз остварење заједничких планова, кроз дружења, кроз „акције", изласке, путовања. Једна љепша и стабилнија недјеља је пред вама. Слободни Ракови – неко ће јако покушавати да вас освоји – да ли преко друштвених мрежа или кроз пријатеље, изласке. Могуће је и да је то особа коју већ неко вријеме знате.

Посао

И по питању пословних турбулентних дешавања и опште нервозе – изгледа да је попустило. А и ви се лакше сналазите у свему и брже проналазите рјешења или адекватан модел понашања према одређеним сарадницима. Договоре из претходног периода је сада могуће реализовати или макар покренути у већој мјери. Да, биће особа или обавеза које ће вас иритирати и којима ћете морати да посветите више времена од планираног – али то вас неће толико дотицати као раније. Финансије нису сјајне, ограничите трошкарења.

Здравље

Алергије, осетљиво грло и кожа, мање стомачне тегобе.

ЛАВ

Храна

Доста се трошите И потребна вам је јача храна, али то не значи преједање и неумјереност, чему ћете бити склони. Дивни сте и са којим килограмом више, није у томе проблем. Али не оптерећујте желудац.

Љубав

У једном моменту ћете се осјећати најсавршеније могуће, у другом пак можете бити изнервирани или шокирани неким партнеровим понашањима или поступцима. Сада баланса у односу нема, иде се из плуса у минус (али и обрнуто) у тренутку. Оне емотивне релације које већ извесно вријеме нису стабилне, слабије ће поднети ове осцилације и биће потребно више времена и труда да се „опораве". Слободни Лавови – симпатије, флерт, па и љубав – ових су дана повезане са јаким жељама, инстант „препознавањима", са особама које вам својом појавом и енергијом отварају потпуно нове љубавне хоризонте. Лудо, ватрено, страсно.

Посао

Амбиције, мотив и жеље су прејаке....али реализација баш и није савршена, поготово што вам ни овај период али ни околности не иду на руку и не подржавају ваше напоре. За вас би било најбоље да ову и наредну недјељу искористите за одмор и мало се измакнете из пословних дешавања. Уколико то нисте у могућности – доста ћете се енергетски истрошити, а не баш пуно остварити од планираног. Што се прилива тиче, они нису лоши – али ваше баратање новцем баш и није за похвалу. Није период ни за инвестиције ни за веће издатке.

Здравље

Циркулација, притисак – код старијих Лавова. Млађи – алергије, проблеми са кожом и грлом.

ДЈЕВИЦА

Храна

Није добар тренутак да кренете са новим режимом исхране, јер ће се резултати споро показати. За сада - само се потрудите да не претерујете, посебно са слаткишима или презачињеном храном.

Љубав

На први поглед рекло би се – као све је ок. Комуницирате, договарате се, бавите се практичним стварима, ма милина. Али, нешто ту фали, нешто ту смета, нека преиспитивања су присутна, а могуће је да постоји и љубомора (са разлогом или без) или се пак јавља несигурност зато што мислите да партнер превише времена посвећује другим стварима – послу, обавезама – а премало вама. Шта год да је у питању – то ће вријеме разрјешити, за сада будите стрпљиви. Слободне Дјевице – забрањено воће умије бити прилично слатко и замамно....Е вас сада такво неко „воће" мами – особа или однос гдје постоји мало тајни а много жеља.

Посао

Мало ће вас бринути финансије. Не због мањка прилива већ зато што знате да вас очекују већи трошкови од уласка у ову недјељу – неког за путовање и одмор, неког да би испунио себи по коју жељу, а неког зато што је потребно да затвори заосталу обавезу или врати дуг. Пословно ћете бити добро, ваша је енергија одлична и лакше ћете завршавати обавезе. Комуникација са сарадницима је боља него у претходном периоду. Фино ће проћи они који сарађују са страним фирмама и иностранством.

Здравље

Могућност повреда. Проблеми са спавањем.

ВАГА

Храна

Ваге ће претеривати и ту нема шта посебно да се прича. Ако желите да одржите своју витку линију, мораћете много да се крећете и будете активни. У супротном – килограми ће се само лијепити за вас.

Љубав

Једна онако – не баш посебна недјеља. Никаквих великих промјена у вашем партнерству нема, осим што сте ви тренутно бар - већу пажњу скренули на оно што је вама битно и што вама одговара. И вољена особа је у неким својим акцијама – најпре пословним – тако да се сада мало мимоилазите. Што би се рекло – свако на своју страну. Вас би евентуално могао неко на блиц заинтересовати, али сем флертовања заиста не бих препоручивала да се у ово упуштате. Слободне Ваге – можда ћете сада заиста рашчистити са неком прошлом причом и тотално је оставити иза себе. Период је добар за уживање, али без великих очекивања.

Посао

Можете осјећати да енергетски И вољни моменат нису у овом периоду баш најсјајнији код вас. Такође, у својој глави све ви лијепо поставите на своје мјесто и испланирате – али реализација на начин који сте ви замислили изузетно је мало вјероватна. И због других особа и околности, али и због тога што ћете умијети да се заглавите на неким ставкама јер вам се једноставно – не ради. Неке нове понуде се могу отворити, али не би ваљало залијетати се у њих док детаљно не провјерите све. Појачана расипност и трошкарење.

Здравље

Час се осјећате савршено, час половично, уморно, поспано. Ситније здравствене тегобе.

ШКОРПИЈА

Храна

Имате добар апетит, али се то неће одразити на вашу линију нити кроз здравствени сегмент. Нашли сте баланс и осјећате се одлично. Додуше, вјероватно ћете приметити да нешто спорије или теже варите храну.

Љубав

Ваш владар Марс у пољу обавеза и дужности указује да немате баш много простора за оно што бисте жељели, хтјели, вољели – јер оно што морате сада заузима прво мјесто. Но, уколико не желите да однос са вољеном особом иде кроз велике успоне и падове или да се партнер окрене свом друштву и ужива (што ће вас чинити љубоморним) – потрудите се да драгом бићу посветите у довољној мери пажњу. Слободне Шкорпије – пажњу вам може привући неко тотално другачији, неко ко вас може буквално „оборити с ногу". Можда кроз посао, можда преко друштвених мрежа или пријатеља. Но, и даље важи – забављајте се и уживајте, али не правите велике планове и не оптерећујте се тиме да ли ће и колико трајати.

Посао

Шефови ће вас час нервирати, час вам бити најјача подршка. Исто тако ћете функционисати и са колегама и сарадницима. Када тимски дух проради – све ће се обављати без проблема. Када тврдоглавост и его изађу у први план – биће простора за тензије и неразумијевање. Може вам се у овој недјељи понудити и нешто што ће дјеловати као одличан предлог – али се ви нећете залетати, него ћете узети довољно времена да о овоме размислите. И то јесте прави потез – да тренутно не журите, већ да са свих страна размотрите понуду.

Здравље

Промијенљиво, шарено. Нисте лоше али нисте ни савршено. Ситнија здравствена проблематика.

СТРЕЛАЦ

Храна

Оно чему нећете моћи да одолите ове седмице је све што је слатко – воће, сладоледи, колачи, торте. Боље је да потребу за шећером задовољите кроз воћне салате, свјеже воће и сокове (не оне газиране).

Љубав

Микс осјећања и дешавања, дизања и спуштања, одличног али и не баш сјајног расположења – очекује вас током седмице која је пред нама. Партнер и ви ћете добро функционисати у практичним стварима – моћи ћете да се договорите, испланирате, организујете. Али, вама је потребно више од тога – а жеља, љубави, уживања, страсти, провода – час ће преливати, час ће бити суша. Добијаћете мање од онога што желите (а можда су сада ваше жеље помало нереалне и превелике?) Слободни – Аморове стрелице лете на све стране и мале су шансе да вас баш све промаше. Љетње љубави вас маме да им се препустите.

Посао

То практично и реално и рационално што вам у емотивном животу баш и не погодује – за пословни сегмент ће вам добро доћи. Колико је прошла недјеља донијела затезања у комуникацији и прегршт препрека за вас – толико ће ова бити једноставнија и лаганија за изнијети. Ако очекујете да ће баш све ићи као по лоју – то неће бити тако, али ће бити свакако мање напорно. Проблема може бити код оних који сарађују са иностранством – ту ће се нешто теже доћи до договора. Са новцем не будите лакомислени и превише опуштени.

Здравље

Потенцијалних проблема са кардиоваскуларним системом и притиском могу имати старији.

ЈАРАЦ

Храна

Солидан избор намирница, од свега по мало што би се рекло. Такође, на руку вам иде и што сте се више покренули и физички сте активнији. Само не треба претеривати са слаткишима и газираним пићима.

Љубав

У доброј енергији улазите у ову недјељу и исто тако ћете и изаћи из ње. Биће додуше средином седмице пар момената када може доћи до пролазног дизања тензије (најприје због тога што ћете се погрешно разумјети са вољеном особом, али постоји могућност да је напетост присутна и због несигурности и посесивности партнера или вас. Боља комуникација – више основа за зближавање, а мање за трзавице. Слободни Јарчеви – постојаће особе које би вас могле на кратко заинтересовати за себе. Прија вам комуникација, можда и уживате у мало флерта – али нисам сигурна да ли сте у овом тренутку отворени за нешто конкретније.

Посао

После захтјевне претходне седмице, ова ипак доноси растерећење и једноставније функционисање. Колико су вас други људи и околности у прошлој недјељи ограничавали, успоравали или блокирали – толико вам сада околности иду на руку а контакти са сарадницима – чак и уз повремене варнице – доносе рјешења и договоре, али и практичну примену истих. Можда тренутно нисте најзадовољнији (због споријег одвијања оног што вам је битно, али и стања финансија и повећаних трошкова), али ипак –будите стрпљиви, исплатиће се.

Здравље

Тегобе са грлом и респираторним системом.

ВОДОЛИЈА

Храна

Јешћете зато што сте нервозни, срећни, несигурни. Осцилације расположења донијеће појачан апетит. Једино што је добро јесте да сте врло активни и да се трошите, па нећете морати да купујете нову гардеробу.

Љубав

Нема равне црте, нема мира и једноставности. Или сте партнер и ви као на седмом небу...или вас муче недоумице, дилеме, сумње, па чак и љубомора. Обоје имате склоност да повремено вртите филмове уназад – неки пут се присјећате заједничких лијепих тренутака....а неки пут размишљате о ситуацијама које су вас повредиле, жацнуле. И на даље важи – и поред обавеза и ограничења које имате и партнер и ви – што више будете проводили вријеме у лијепим дешавањима, опуштањима, проводу – то ће бити боље и осјећаћете се добро. Слободни – импулсивно и кроз јаке страсти можете ући у однос са особом за коју знате да је тешко да ће се задржати у вашем животу на дуже.

Посао

Притисак обавеза, али И сарадника и надређених неће јењавати током ове седмице. Отприлике средином недјеље ће то убрзање бити толико да ћете и поред све ваше креативности и енергије тешко излазити на крај са њим. Поготово што ће у тим данима и трошкови да се знатно појачају и преплаве вас. Покушајте да избјегнете импулсивне поступке и исте такве одлуке током ове недјеље – не иду вам на руку и можете се покајати због њих. Све што практично и рационално „одмерите" – има све шансе за успех.

Здравље

Ментални умор.

РИБЕ

Храна

Мало (или мало више) ћете се опустити када је храна у питању. Више уживати, по неки пут и претерати. Додуше, биће и оних Риба које у овим данима неће имати времена ни за шта, па ни за редовне оброке.

Љубав

Нешто је боља ситуација у партнерским односима у односу на претходну недјељу. Лакше ћете комуницирати, договори се могу направити и поштовати. Додуше, неупоредиво лакше ће вам бити да комуницирате о практичним стварима, о ономе што се треба и мора обавити, о ситницама и детаљима који се везују за животну свакодневицу. Све што се везује за емоције сада дјелује помало заглављено и као да је у неком десетом плану. Но, битно је да тишине или расправа нема – само мало, средином недјеље „спустите лопту" ако видите да тензија расте. Слободни – прилика има. Да ли су праве или не – остаје на времену да процјени.

Посао

Организација вам је прилично слаба тачка у овој седмици. Мало вашом кривицом а мало због заиста великог притиска сарадника на вас. Да не причамо о томе да су неке обавезе остале незавршене из претходне недјеље па сада и њима морате да се бавите. Околности неће бити баш увијек на вашој страни – спољашњи фактор је сада јак и нешто ће вас ометати – неки пут проблеми са техником, саобраћајем или нешто десето. Колико год да сада финансијски приливи неометано долазе, чак су и појачани – опет ће се увећање трошкова показати способно да вас саплете.

Здравље

Повреде, проблеми са саобраћајем, нервоза, осцилације притиска, преноси Прва.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана