Велики мјесечни хороскоп за новембар: Бику стиже олакшање, Лав ће имати краћу авантуру

ГС
Велики мјесечни хороскоп за новембар: Бику стиже олакшање, Лав ће имати краћу авантуру

Мjесечни хороскоп за новембар 2023. године доноси велике промјене. Ако се на радном месту осјећате испуњено, бићете задовољни новим околностима. Многи ће се усудити на драстичну промјену каријере. Шансе које су пред вама иду у вашу корист, будите храбри и одлучни. Финансијска ситуација се стабилизује, новембар је најбољи мјесец за вас када је у питању новац.

ОВАН

Осцилације, бурне емоције и турбулентна дешавања. Сушта супротност од ситуације на пословном плану. Поједине Овнове чека крај, нарочито оне који су у везама на "климавим ногама". Слободни улазе у сукоб са особом из прошлост. Време је да размислите шта желите.

Здравље

Појачана нервоза, потрудите се да ублажите стрес релаксирајућим методама.

БИК

Посао

Након вишемесечне борбе да изађете на крај са многобројним обавезама и задацима, стиже олакшање. Новембар 2023. године обележиће сарадник чија ће вам помоћ знатно значити. Не либите се да је прихватите. Повољан период за враћање финансијског дуга! Све долази на своје место, савет је да се не расипате новцем.

Љубав

Повратак бивших, било да сте заузети или слободни. Заузети решени да све оставе иза себе, слободни ће бити пријатно изненађени. Напети се јер мислите да не знате добро да покажете емоције. Опустите се и фокусирајте се на оно што вам прија. Објасните блиској особи да нисте "хладни", већ да вам није тако лако да се отворите.

Здравље

Могуће главобоље, не пријају вам временске прилике.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Повољан период за подизање кредита, велике куповине и решење стамбеног питања. Остварили сте велики напредак, а већ средином новембра 2023. године чека вас велики успех! Поново се пењете на степеницу више и доказујете да се труд исплатио. Крајем месеца обратите пажњу на важне уговоре. Савет је да добро проверите све детаље.

Љубав

Романтични сте, али то не прија вашем партнеру. Имате утисак да негативну енергију преноси на вас, разговарајте. Комуникација може да буде кључ решења. Слободне Близанце очекује занимљиво познанство почетком месеца. Изненадићете се кад видите колико сте слични, имаћете утисак да се познајете цео живот. Да ли је то нова љубав на помолу?

Здравље

Добро се осећате.

РАК

Посао

Време је да се покренете. Потешкоће које се јављају почетком месеца могу значајно да вас поремете. Размислите да ли се превише финансијски ослањате на партнера. Ово је ситуација која може да промени ваше даље планове. Одличан период за тражење посла и ангажовање. Смањите трошкове.

Љубав

Због вишка слободног времена нисте ни свесни да сте инцијатор многобројних сукоба. Тек када сагледате реално ситуацију у којој се налазите, моћи ћете да ојачате однос са партнером. Слободнима се саветује да се клоне заузетих особа. Поједини ће се препустити тајној афери на послу. Будите опрезни.

Здравље

Могући проблеми са имунитетом.

ЛАВ

Посао

Новац, успех, популарност! Уживате у лепим вестима које стижу на самом почетку месеца. Потрудите се да до 15. новембра уштедите, јер су могући кварови у кући који изискују додатне трошкове. Од средине месеца крећу бољи аспекти, смеши вам се солидна зарада која ће у вама пробудити додатну мотивацију. Улажите мудро.

Љубав

Све иде онако како сте замислили. Зрачите самопоуздањем више него икад, а ваш однос са партнером јача све више. Многи вам завиде, водите рачуна о особама које сте недавно упознали. Петљање у ваш љубавни однос може да донесе неспоразуме. Слободни Лавови флертују, чекају их краће авантуре, али не и везе које могу да потрају.

Здравље

Чувајте се преједања.

ДЕВИЦА

Посао

Месечни хороскоп за новембар 2023. године доноси велику прекретницу. Бићете на раскрсници, несигурни у одлуку коју треба да донесете. Послушајте своју интуицију и не дозволите околини да утиче на вас. Повољан месец за Девице које имају приватни бизнис, нарочито ако послују са странцима. Лепа зарада следи крајем месеца.

Љубав

Не анализирајте сваку ситницу у односу. Превише се оптерећујете, мислите да и једно "Како си?" крије неко друго значење, а то вас ремети да уживате. Опустите се и фокусирајте се на суштину. Слободне Девице очекује мало компликованија ситуација са особом коју ће упознати средином новембра 2023. године. Изгледа да нова особа вуче прошлост за собом.

Здравље

Појачајте унос витамина.

ВАГА

Посао

Време је да све што пожелите, сами и остварите. У претходном периоду сте се више ослањали на друге. Упали сте у зону комфора, а сада вам делује да је немогуће изаћи из ње. Могуће је, ако средином месеца прихватите пословну понуду која вам се пружа. Ништа се неће променити ако не искористите шансе које су пред вама. Пробудите се!

Љубав

Ни сами не можете да верујете колико сте преплављени емоцијама. Многе Ваге чека виши корак у вези. Зрачите позитивном енергијом, а то вам говори да сте направили добар избор. Слободне Ваге су склоне флерту више него било који други знак! Уживаће у страственим погледима, комплиментима и дописивању.

Здравље

Могућа прехлада.

ШКОРПИЈА

Посао

Новембар 2023. године доноси трансформацију! Нов почетак, изазов и узбуђење. Решени сте да напредујете и спремни сте да дате и последњи атом снаге ако треба. Не делите олако планове док се не реализују. Имаћете велику подршку од особе на положају, може да вам помогне да све буде онако како сте замислили. Доминираћете!

Љубав

Без већих промена. Толико сте фокусирани на достигнућа која желите да остварите, да не примећујете особе које вам пружају пажњу. Прија вам комуникација са неким путем друштвених мрежа, али љубав тренутно остављате по страни. Крајем месеца долази до промена, а до тада - дружење са пријатељима!

Здравље

Проверите крвну слику.

СТРЕЛАЦ

Посао

До 13. новембра 2023. године стиже прилика за менторство или подучавање. Ваше знање биће у великој потражњи. Напредак изискује много више обавеза и већу одговорност, потребно је да направите баланс између пословног и приватног живота. Узор сте млађим колегама, будите вољни да помогнете било коме. Вратиће вам се вишеструко!

Љубав

Трзавице на пољу љубави. Због ваше окупираности послом долази до неразумевања и сукоба. Док је вама потребна подршка, партнер тражи више пажње. Разговајте искрено и потрудите се размислите о туђим жељама и потребама. Слободни Стрелчеви улазе у везу са неким ко поседује невероватно привлачну харизму.

Здравље

Уведите физичку активност, пријаће вам.

ЈАРАЦ

Посао

Размислите о штедњи. Било би добро да у првој половини месеца будете амбициозни, вредни и да спроведете неке своје идеје у дело. Направите план рада и држите се истог. У другој половини месеца нећете бити задовољни резултатима. Будите опрезнији када је расподела буџета у питању.

Љубав

Потрудите се да урадите све што можете за партнера да би био срећан. Важно је да што више времена проведете код куће и да уживате у заједнички проведеном времену. Ако сте слободни, бићете јако осетљиви и романтични, па нека особа која већ дуже време комуницира са вама, може да се отвори и да вам да до знања колико јој је стало.

Здравље

Добро се осећате.

ВОДОЛИЈА

Посао

Месечни хороскоп за новембар 2023. доноси много нових пословних сарадњи које ће вам променити видике. Ако се бавите приватним бизнисом, ово ће знатно да унапреди ваше пословање. Крајем месеца добијате понуду од пријатеља. Размислите да ли мешање посла и пријатељства може да вам донесе више користи или штете.

Љубав

Задовољни сте у љубави. Коначно се осећате стабилно и срећно. Лако комуницирате са партнером и немате на шта да се пожалите. Страсти су јаке. Склони сте флерту, ако сте слободни. Не дозволите да вас неко из прошлости превише поремети и не враћајте се на старе приче.

Здравље

Могући болови у леђима.

РИБЕ

Посао

Право је време за усавршавање вештина, додатни курс или едукацију. Вољни сте да унапредите свој посао и уложите све што је потребно. Средином месеца добијате могућност да докажете шта све можете. Помоћ старијег члана породице може да вам значи. Верујте у себе, исход иде у вашу корист.

Љубав

Нисте потпуно задовољни везом. Имате утисак да се збрзали са одлуком. Будите отворени и јасни што се тиче односа са партнером, немојте ништа да кријете. Искрен и отворен разговор помоћи ће вам да унапредите однос. Слободни, ако у првој половини месеца не промените ништа, у другој сигурно нећете.

Здравље

Добро се осећате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана