Велики љетњи љубавни хороскоп за 2023. годину: Шкорпије на прекретници, ваге планирају проширење породице

Г.С.
Велики љетњи љубавни хороскоп за 2023. годину: Шкорпије на прекретници, ваге планирају проширење породице

Позиције планета у наредна три мјесеца доносе значајне преокрете на љубавном пољу свим знаковима хороскопа.

Ово љето ће бити динамично за многе. Венера, која је заслужна за наше емоције, осјећања и све што нас чини срећнима, боравиће током читавог љета у ватреном фиксном знаку лава.

Она је овдје ватрена, посесивна, искрена и пуна јаких емоција. У једном периоду у јулу она ће ићи својим ретроградним ходом све до прве недјеље септембра. Управо у овом периоду имате могућност да преиспитате постојеће односе и видите шта вам они могу донијети и гдје сте ви у цијелој причи.

Ово није најбољи период за започињање нових емотивних веза, јер можете се касније разочарати у одлуку.

Ово је вријеме кармичких љубави, као и враћања старих, али будите врло опрезни и сагледајте ваш однос из више углова. Венера ће све вријеме свог боравка у знаку лава током љета правити квадрат са Јупитером и Ураном из знака бика. То указује да управо овог љета можете направити радикалне промјене и све неквалитетне односе прекинути. Са друге стране, можете и ући у неквалитетне односе, а неки ће ући и у забрањене везе и авантуре. Сијаћете пуним сјајем овог љета и уживати у свим чарима ове ватрене Венере, само неки морају имати на уму да треба да контролишу страсти и анализирају своја очекивања и могућности.

Сви ватрени знаци ће уживати у љубави и многи ће ући у дивне емотивне везе или ће планирати заједнички живот и породицу. Ништа мање неће бити лијепо и за ваздушне знаке и подзнаке. Међутим, ни остали неће остати имуни на ово изазовно љето. Доста путовања и улагања у све што нам даје осјећај луксуза и гламура, само немојте претјерати.

Прочитајте љубавне прогнозе за сваки хороскопски знак које је за Телеграф урадила астролог Александра Бјељац.

Ован

Љето када ће вам неко пробудити емоције ако сте били сами. Љубав је на помолу, па уживајте. Могућност лијепог познанства на мјестима забаве.

Бик

Вама ово љето доноси лијепа дешавања, јер ћете ускладити односе у везама или браку. Благи опрез за вријеме Венерине  ретроградности. Свакако се опустите.

Близанци

Дивно љето, уживајте на овом пољу. Плијенићете шармом и доћи ће до занимљивих дружења, али и улазака у везу.

Рак

Коначно можете да се опустите. Сви који су у вези или браку уживаће у лијепим плановима за будућност. У једном периоду, крајем љета, обратите пажњу на комуникацију и избјегавајте тајне везе.

Лав

Сигурно овог љета нећете бити усамљени. Љубав вас чека. Биће доста авантура, остварење жеља, али благи опрез на то са ким улазите у емотивне везе и размотрите све аспекте једног односа. За вријеме ретро Венере добро размислите о свему.

Дјевица

Ви ћете бити опуштени. Више ћете се одмарати и пријаће вам опуштање у сваком погледу. Заузетима ће се јавити могућност изненадног уласка у тајне везе или ћете неки однос крити јер ће се то од вас очекивати.

Вага

Дивно љето за љубав, дружење и остварење жеља. Многи могу планирати проширење породице. Срећно!

Шкорпија

Динамично љето, можда ћете у једном тренутку бити на прекретници када је поље љубави у питању. Неки могу прекинути неквалитетне односе, док други могу ући у јак и страствен однос.

Стријелац

Љето које генерално доноси лијепе ствари када сте ви у питању. Многи ће размишљати о заједничком животу. Слободни засигурно неће бити сами, осим ако тако не одлуче. Уживајте у дивном периоду!

Јарац

Код вас ће бити појачане страсти. Имаћете жељу за уласком у авантуре, али будите обазриви. Сви који су у озбиљним емотивним везама нека више пажње посвете партнеру. Улазак у тајне везе није препоручљив, па добро размислите о свему.

Водолија

Ово љето ће свакако бити турбулентно. На вама је да одлучите да ли ћете ући у авантуру или озбиљну емотивну везу. Љубави ће бити на претек. Свима који су били усамљени ово поље се покреће.

Риба

Љето са доста изазова, дружења и нових људи. Љубав је на помолу, па је на вама да јој се препустите. Благи опрез ако вам се врати особа из прошлости. Један искрен разговор вам може бити од користи. Свакако љето пуно љубави.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана