Велики хороскоп за децембар: Ко ће заблистати, а кога очекује бонус

ГС
Велики хороскоп за децембар: Ко ће заблистати, а кога очекује бонус

Посљедњи мјесец 2023. биће изненађујуће добар за већину знакова зодијака и више ће се нагињати новим почецима него сумирању и завршетку године. Много је добрих прилика пред нама, а чак и препреке које се појаве можете окренути у своју корист. Како кажу астролози, универзум има планове за сваког од нас, јер је животни пут сваког различит и јединствен, а циљ је да научимо вриједне лекције.

Ован -  Пословни успјех

Од самог почетка овог мјесеца имаћете огромно самопоуздање да ћете заблистати на сваком кораку. Ово ће бити од пресудног значаја за пословни успјех којим ћете заокружити ову годину. Водите рачуна о својим трошковима и немојте превише трошити без обзира на то колико је добро стање у банци. Тежите духовном просветљењу и на крају месеца доживеćете необично искуство које ćе вам помоćи да конце свог живота чврсто узмете у своје руке. Односи у породици и са партнером биће одлични током цијелог мјесеца.

Бик  - Не улазите у ризичне послове

У децембру вас очекују одличне пословне прилике, али немојте улазити у ризичне послове јер ће вам то наштетити. Држите се проверених и сигурних позиција, а свака прилика која вам се укаже и изгледа превише добра да би била истинита је само лаж и обмана. Од средине мјесеца, оштрина ваших мисли се повећава и добићете одличне идеје за посао, али немојте журити, сачекајте прави тренутак за спровођење ових планова. Финансијска ситуација је солидна и многе ствари се одбијају у вашу корист. Нема трвења на љубавном фронту у децембру.

 Близанци - Важни контакти

Према савјету астролога, Близанци у децембру треба да воде рачуна о сопственим границама и достојанству и да не дозволе да падну у сопственим очима. Овог мјесеца очекују вас бројна дружења и дружења која вам доносе веома важне пословне контакте. У једном тренутку ћете се осјећати као да су све препреке нестале и то ће вам донијети олакшање. Ово је вријеме када треба да ријешите осјетљиво финансијско питање, а додатни рад би могао да побољша стање у вашем новчанику. Када је љубав у питању, мораћете да донесете одлуку која ће дефинисати ваш цијели емотивни живот у наредном периоду.

Лав - Нови путеви у каријери

Средином децембра отварају вам се нови путеви који воде значајном напретку у каријери. Имате моћ и ауторитет да спроведете све што замислите, али је потребно да приступите тактично и дипломатски како би све протекло у најбољем реду. Иако вам се осмјехује напредак на друштвеној лествици, не улазите у непроверене и непотребне ризике улагања, јер ће вам то донијети велику финансијску штету од које се годинама нећете опоравити. Чак и ако вам шеф то предложи, само се осмјехните и урадите своје. Крај године биће идеална прилика да се више посветите партнеру и породици, коју сте у последње вријеме занемарили.
 

Дјевица - Подршка универзума

У децембру 2023. Девице ће заблистати као никада до сада. Коначно, стиже награда за улагање у своју каријеру и напоран рад који сте уложили у ову област. Срећа и успјех долазе када се најмање надате, а у вама ће пробудити осеćај самопоуздања и среће какав одавно нисте осетили. Само напред храбро, имате подршку универзума за све планове које имате. На љубавном плану је мирно море, можда чак и превише мирно, али ти прија, па ништа не дирај.

Вага - Новчане награде

Пред Вагом је веома важан мјесец који доноси неочекиване прилике, а ваш труд ће бити адекватно финансијски награђен. Вријеме је да уђете у позитиван период и сагледате живот са ведрије стране, а напори које уложите, било пословно или приватно, биће плодоносни. Пазите шта говорите на пословном или породичном окупљању како бисте избјегли непријатне сцене. Финансије иду набоље и на крају мјесеца ћете коначно бити задовољни стањем на рачуну, па ћете се почастити скупим и екстравагантним поклоном за новогодишње празнике. Будите опрезни у породичним и партнерским односима.

Шкорпија - друштвено признање

Почетак децембра доноси вам лијепе вијесћти и одређену врсту друштвеног признања. Ваша енергија привлачи људе који задовољавају ваш его, али пазите кога пуштате близу, јер нису сви добронамјерни као што се представљају. Немојте занемарити своју интуицију, која вас никада није преварила и која ће вас на вријеме упозорити на лоше људе у окружењу који осмјехом крију своју лошу нарав. Ваше финансије никада нису биле боље и овај тренд ће се наставити током цијелог децембра, а ове године ћете коначно моћи да се припремите за новогодишње и божиćне празнике у миру и без стреса, а да не морате сваки сат да проверавате новчаник. Ваш партнер је љут на вас, али ви најбоље знате како да брзо и лако изгладите ову ситуацију.

Водолија – Расплет пословне ситуације

На пословном плану, већ дуже вријеме сте под притиском, па се све више осјећате као лонац који ćе да експлодира. У децембру Водолије коначно очекује разрешење напете пословне ситуације. Промијене ће вам донијети прилику да коначно покажете сав свој потенцијал и заблистате на прави начин. Када је ријеч о финансијама, на крају године стижу рачуни које сте мјесецима одлагали. Хтјели или не, мораћете да их измирите до краја године, па ћете у 2024. ући растереćени и без терета досадашњих дугова. Партнерски односи се развијају боље него што сте очекивали, па вас током децембра очекују лијепи и незаборавни тренуци са вољеном особом.

Рибе - Шансе за напредовање у каријери

Рођени у знаку Риба у децембар улазе са бројним шансама да напредују у каријери. Понуђена позиција донијеће вам бројна питања и додатни стрес, али имате наклоност и подршку високих људи, па немате разлога за страх и бригу о томе да ли сте дорасли задатку који је пред вама. Среćа вас прати на сваком кораку тако да можете слободно да истражујете и проналазите необична решења за напредак пословања. Пазите како трошите новац да не бисте остали без новца крајем децембра када вам је најпотребнији. У љубави је ситуација непромијењена, а од вас се очекује први корак, који ćете невољно учинити да бисте покренули ствари са мртве тачке, јер сте веć уморни од тапкања у мјесту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана