Велики еротски хороскоп за 2014. годину

astrohoroskop.com.hr
Велики еротски хороскоп за 2014. годину

Колико ћете у 2014. години имати еротских фантазија, колико ћете бити спремни на преваре и страсти, или остати верни? Где сте у свему томе ви? Погледајте еротску астролошку анализу.

 

ОВАН

Вашим знаком влада Марс, митолошки бог рата и страсти. За вас је ритам свакодневног живота веома спор, па непрестано жудите за авантурама. У сексу сте неумjерени, понекад сувише агресивни, али у њему уживате. Нарочито су вам забавне еротске игре, па је сасвим сигурно да ћете се током цијеле године тако забављати с вашим партнером.

Иако волите да доминирате, ове године ћете се трудити да ваш партнер ужива више него ви. Такође, средином прољећа могуће су авантуре, које ће бити краткотрајне, жестоке и без обавеза.

Ако ваш партнер сазна да сте га преварили, игноришите то сазнање, јер ни сам не може да се похвали вјерношћу. Ма колико били у искушењу, колеге с посла изоставите из свог сексуалног живота.

Иначе, ове године ћете посебно уживати у позама у којима ви диктирате темпо.

Почетком јесени се потрудите да мало загрејте партнера. Очекује вас права олуја страсти.

Ако немате партнера, највише ће вам одговарати особа без икаквих предрасуда.

БИК

Вашим знаком влада Венера. По природи сте веома мирни и сталожени, али сте у сексу као темпирана бомба. Због свог умијећа и издржљивости познати сте као сјајни љубавници.

Ове године секс вам сигурно неће недостајати. Ако сте у стабилној вези, очекујте да ћете провести страствене тренутке с партнером. Ако већ дуже вријеме самујете, очекује вас веома занимљива година. Зрачићете веома јаком сексуалном енергијом и супротни пол ће бити као опчињен када се нађете у њиховом друштву.

Почетком прољећа ваш сексуални апетит постаће још већи, па ћете пристајати и на везе за једну ноћ.

Биће прилике за нова познанства која ће и те како обогатити ваш љубавни живот. Ако имате партнера, поиграјте се мало с њим и уз помоћ неких еротских играчака распламсајте страсти. Партнер ће бити презадовољан, а и ви ћете задовољити све своје сексуалне потребе.

БЛИЗАНЦИ

Веома сте неодлучни, због чега имате емотивних проблема. Међутим, ваш авантуристички дух чини вас изузетно занимљивим љубавницима. За вас је секс лака тема у којој се савршено сналазите.

Али, већ дуже вријеме ви сте потпуно несрећни када је секс у питању. Ово је година промјена.

Наиме, упознаћете особу којој никако нећете моћи да одолите. Савршено ћете се слагати у свему, а нарочито у сексу.

Уколико већ дуже вријеме уживате у љубави, могли бисте почетком августа да изненадите партнера одласком на неко романтично путовање на којем ћете мало подгрејати страсти.

Јесен ће такође бити више него занимљива. Могуће је да ћете упознати некога ко ће вас оборити с ногу, али тешко ћете га задржати уколико не промјените неке од својих старих навика.

РАК

Прави сте мајстори завођења и веома страствени љубавници. Када волите, онда се дајете без резерве. У сексу сте помало неодлучни, па партнер често има осјећај да вас је натерао на љубавни чин. Међутим, ви се не плашите секса, већ неуспјеха и чињенице да можда нећете задовољити партнера. Звијезде ће радити за вас, па искористите њихову снагу да се ријешите овог проблема.

Ако немате партнера, ове године ће вашу пажњу највише привлачити енергичне и доминантне особе. Упознаћете особу која ће вас увести у свијет страсти и еротике. Уживаћете као никада до сада. Опустите се и препустите се страсти. Нећете се покајати.

Ако имате партнера, покушајте да заједно оживите неке еротске фантазије. Љето је идеално вријеме за то. Отпутујте на одмор, опустите се и водите љубав на најнеобичнијим мјестима. Направите од љетовања провод који ћете памтити цијелог живота.

ЛАВ

Ви нисте тип особе која се свакоме допада, то ни не желите. Свијесни сте колико сте посебни и специфични, тако да захтјевате прави краљевски третман од вашег партнера. Немате предрасуде и увијек сте против устаљених и важећих принципа понашања. Волите секс, а квантитет вам је важан исто као и квалитет. Ако немате партнера, ове године нећете моћи да се одбраните од удварача. Ипак, било би добро да бирате Бика, Јарца или Дјевицу. Иако се плашите заљубљивања, коначно ћете моћи и у томе да се искажете. Ваш нови партнер ће вас толико опчинити да никако нећете моћи да се одвојите од њега. Секс ће бити савршен, а ви ћете пуно тога научити.

Ако имате партнера, потрудите се да ове године љубавни чин уљепшате дужом предигром. Непрестана игра завођења само ће још више појачати вашу сексуалну жељу.

ДЈЕВИЦА

Иако су симболи вашег знака невиност и чедност, у сексу сте потпуно другачији. Имате веома снажан либидо и ослобођени сте свих предрасуда. Чак вам се дешава да понекада помјешате љубав и секс, па сте спремни да прихватите љубав за једну ноћ. Не плашите се да пробате нешто ново, а пошто брзо учите, можете да постанете и мајстор у сексу.

Ако немате партнера, средином прољећа упознаћете особу којој нећете моћи да одолите. Потрудите се да и друга страна буде задовољена и немојте само да мислите на себе.

Ако имате партнера, потрудите се да ове године испробате нешто ново. Љубавне позе или занимљив еротски филм могли би вас инспирирати да се потпуно опустите и уживате. Немојте бити стидљиви јер ће вас то спречавати да доживите чаробне тренутке с вашим партнером.

ВАГА

Вама је љубав најважнија, али вам ни сексуални излети нису страни. Иако на први поглед дјелујете прилично тромо и незаинтересовано у кревету сте потпуно другачији. Уживате када од љубавног чина направите мали умјетнички перформанс.

Нећете бити оптерећени никаквим предрасудама и искрено ћете вјеровати да је, када је секс у питању, апсолутно све дозвољено.

Уколико сте у вези или браку било би добро да поразговарате с партнером о његовим потребама. Можда њему није пријатно у неким позама у којима ви уживате. Саслушајте га шта ће вам рећи, па се потрудите да га усрећите.

Ако немате партнера, ове јесени бисте могли упознати особу која ће вам потпуно промјенити живот. Иако ће ваша веза у почетку бити везана само за секс, почетком зиме прерашће у стабилан и квалитетан однос. Зато се потрудите да будете искрени и да не скривате осећаје. У супротном, ова особа би могла пребрзо да оде.

ШКОРПИЈА

Ви сте најеротичнији знак Зодијака. Веома сте сексепилни и снажно привлачите припаднике супротног пола. Бестидни сте, отворени и у двије ријечи јасно дајете до знања шта желите. Не волите да причате током секса, али вам зато и те како пријају уздаси задовољства.

Почетком године могући су проблеми с партнером. Он неће моћи да вас задовољи, а ви нећете имати разумијевања за то. Зато ћете пожељети да своју срећу потражите у наручју неке друге особе. Умјесто тога, поразговарајте с партнером и покушајте да ријешите све проблеме.

Ако сте сами, упознаћете особу која ће потпуно задовољити ваш сексуални апетит. Ипак, ако желите да с том особом остварите квалитетнију везу, мораћете да порадите на емоцијама.

СТРИЈЕЛАЦ

Ви се увијек заљубљујете у особе с којима можете дуго и опуштено разговарати. Тек тада се упуштате у сексуалну игру.

Иако сте у протеклој години имали проблема на емотивном плану, ове године ће све доћи на своје мјесто. Привлачиће вас страствене особе, а баш такву ћете упознати почетком љета. Уживаћете у страственим загрљајима и немојте се зачудити ако будете водили љубав и неколико пута у току ноћи.

Пошто ће вас ове године привлачити укус забрањеног воћа, будите опрезни јер кратка сексуална авантура може угрозити вашу везу.

Прије него што срећу потражите поред неког другог, разрешите све несугласице с партнером. Видећете, послије искреног разговора он ће се претворити у најбољег љубавника на свијету.

Мазите се, додирујте, истражујте тело једно другом. Уживајте у ономе што имате.

ЈАРАЦ

О вашој сексуалности постоји највише заблуда. Разлог за то се крије у чињеници да сте ви опрезни и да ни у чему не пренагљујете, па ни у сексу. Вама је најважније да добро упознате партнера прије него што ступите у интимне односе.

Иако сте у прошлој години имали доста проблема, у 2014. биће вам много лакше. Упознаћете особу која је толико посебна и другачија од свих људи које познајете, да нећете моћи да се одвојите од ње. Сасвим је могуће да ћете имати и неку авантурицу са стране, али ће се све то завршити прилично неславно.

Ако имате партнера, не плашите се да му кажете шта заправо желите како би вас усрећио. Онда му допустите да начини први корак и дозволите му да и сам почне маштати.

Трудите се да љубавни чин уљепшате дугом љубавном предигром и сочним пољупцима. Узбуђење ће расти, а ви ћете још више уживати.

ВОДОЛИЈА

Вама је секс потреба. Најсрећнији сте када поред себе имате особу која је спремна да с вама испроба све оно што пожелите.

Волите тајне везе, тајне љубави и све што има призвук забрањеног и тајанственог.

И ове године од партнера ћете очекивати да увијек буде расположен за секс. Нећете обраћати пажњу на романтику и амбијент, тражићете само чисто задовољство.

Ако немате партнера, почетком августа упознаћете особу која ће вам потпуно помутити разум. Нећете моћи да вјерујете да поред себе имате некога о коме сте цијелог живота маштали. По први пут вам неће бити важно да задовољите себе, већ ћете пожељети да прво усрећите партнера.

РИБЕ

Доста сте романтични и не одвајате секс од љубави. Пажљиви сте и никада нећете учинити нешто што не одговара вашем партнеру. Ваш оргазам није јак, већ прикривен, тих и дуготрајан.

Доста сте издржљиви и понекада сами себе изненадите сексуалном енергијом коју посједујете.

Ове године жељећете да доживите нешто ново у сексу и нећете се плашити да то и реализујете.

Ако немате партнера, ове јесени имаћете могућност да упознате особу која ће вам потпуно промјенити живот. Ваш однос ће у почетку бити везан само за секс, али ће касније прерасти у озбиљну и стабилну везу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана