Велика срећа и промјене за ова три знака, један ће донијети најважнију одлуку

GS
Велика срећа и промјене за ова три знака, један ће донијети најважнију одлуку

Пред нама је важан астролошки догађај, односно Млади Мјесец који нас очекује 16. августа у ватреном знаку Лава.

Млади Мјесец у Лаву симболише нови почетак, који ће бити изражен у интервалу од сљедеће две недјеље, па овисно о вашем знаку или подзнаку, сутра је тренутак да започнете нешто ново.

Сваки хороскопски знак осјетиће снагу младог Мјесеца у Лаву који ће донијети нови животни циклус.

Лав је астролошки знак који се често повезује с квалитетама као што су страст, креативност, самопоуздање и изражајност. Када се Млад Мјесец догоди у знаку Лава, то може донијети посебан енергетски утјецај.

Ево неколико могућих тумачења младог Мјесеца у Лаву:

Креативност и изражавање

Лав је познат по својој склоности умјетничком изражавању и креативности. Млади Мјесец у Лаву може вас потакнути да истражите своју креативну страну, било да се ради о сликању, писању, глуми или било којој другој умјетничкој потрази.

Самоувјереност

Лав је повезан са самопоуздањем и осјећајем особне вриједности. Овај млади Мјесец може вам помоћи да се боље повежете са својим унутарњим сјајем и радите на изградњи позитивног самопоуздања.

Нови почетак

Млади Мјесец често се тумачи као вријеме за нове почетке. У Лаву то може значити да је идеално вријеме за покретање нових пројеката или посвећеност циљевима усмјереним на особни напредак и раст.

Изражавање емоција

Лав је страствен и емотиван знак. Млади мјесец у овом знаку може вам помоћи да отворите своје срце и изразите своје емоције на искрен и аутентичан начин.

Пријатељство

Лав је друштвен и воли пажњу. Овај млади Мјесец може донијети фокус на дружење, изласке с пријатељима и уживање у животу.

Млади Мјесец у Лаву снажно ће утјецати на Лавове, Стријелце и Овнове.

Лав

Пред вама је изврсно раздобље за доношење особних одлука. Иако су многе планете ретроградне, већ сутра имате прилику промијенити свој живот на боље.

Стријелац

Одлично вријеме за планирање путовања. Такође, можете усвојити нову животну филозофију која ће промијенити ваш поглед на свијет. Многи Стријелци ово ће раздобље искористити и за образовање.

Ован 

Добро раздобље за љубав и нова познанства. Ако планирате проширити своју фамилију, сутра је дан када можете почети радити на томе. Креативност ће бити наглашена, преноси Стори.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана